× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Kanál NASA Ultra HD u Kuki nabízí záběry z vesmíru v křišťálově čistém obrazu

[ http://programujte.com/profil/24875-tomas-cada/ ]Google [ ?rel=author ]       30. 8. 2018       5 921×

Česká IP televize Kuki začala testovat první kanál v rozlišení Ultra HD. Kanál NASA TV UHD, který byl dosud šířen pouze přes satelit, běží na Kuki na promo pozici a je celý srpen k dispozici jako ochutnávka pro předplatitele zdarma. Zákazníci tak mohou sledovat záběry z amerického vesmírného programu, pohledy na Zemi z vesmíru nebo dokumenty o výzkumu NASA.

Video kanál, dosud vysílaný do Evropy pouze prostřednictvím družice Hotbird, nabízí křišťálově čistý obraz díky nejnovější technologii s ultra vysokým rozlišením 4K.

Zákazník Kuki, který se přepne na promo pozici, tak může sledovat zcela výjimečné záběry a snímky z amerického vesmírného programu, včetně startů a života na palubě Mezinárodní kosmické stanice. Kanál poskytuje i nekonečnou zásobu pohledů na Zemi z vesmíru, sluneční soustavu a Mars. Nechybí ani dokumenty o nejnovější práci výzkumu a vývoje NASA.

„Spuštěním nového kanálu chceme otestovat zájem našich konzumentů. Kanál NASA UHD si naši zákazníci mohou pustit na zařízeních Android TV, které mají podporu 4K – tedy vybrané televizory nebo konzole Nvidia Shield. Sledovat tuto stanici lze také na televizorech Samsung od roku výroby 2007 a výše s podporou 4K. Set-top boxy od Kuki Ultra HD nepodporují, kanál NASA UHD je na nich vysílán v HD,“říká za Kuki Vladimír Tovarňák.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2018080605-kanal-nasa-ultra-hd-u-kuki-nabizi-zabery-z-vesmiru-v-kristalove-cistem-obrazu/ ].