Různé – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Různé – Články – Programujte.comRůzné – Články – Programujte.com

 

Dejte si svůj web na Internet centrum

IC se zabývá freehostingem a nabídne vám 250 MB, technologie PHP, MySQL a další, a to vše za to, že na svých stránkách budete mít nahoře tenký reklamní proužek.

FIFA 06 World Cup

Fotbalové mistrovství světa je v plném proudu. Všichni fotbalový fanoušci sedí doma, v hospodách, na německých stadionech a všichni se dívají na fotbal. Ani v EA Sports nelenili, a tak je tu opět další fotbalová hra...

eStránky.cz

Chcete vlastní www stránky? S námi je máte do 3 minut a zdarma - slibují na webových stránkách www.eStranky.cz.

Výsledky soutěže Za hubičku o NOD32

Výsledky jsou tentokrát celkem brzy, ani ne po hodině od skončení soutěže. Nakonec byly oceněny 2 e-maily, i když výherce může být jen jeden.

Test Drive Unlimited predstavuje Lotus!

Tým Atari, ktorý má na svedomí vývoj Test Drive Unlimited, dnes predstavuje ďalšie auto, ktoré sa objaví v tejto skvelej hre, ktorá by mala vyjsť niekedy v septembri.

Ovládne vás nová generace?

Zatím jedinou plnohodnotnou síť třetí generace na českém území provozuje Eurotel. V současnosti pokrývá Prahu a Brno, nenabízí plně všechny možné služby a také uživatelé zatím k 3G síti přistupují velmi opatrně. Podobné chování uživatelů potvrzují i zkušenosti zahraničních operátorů, kteří provozují síť třetí generace mnohem déle. Vyplatí se o 3G sítích uvažovat?

Rozhovor s Pavlem Zimou

Pavel Zima byl prakticky u všeho, co se v historii Seznamu odehrálo. Snad kromě začátku programování Seznamu v bytě Lukačovičích rodičů prošel vším, co později stavělo seznamáckou loď ať už lidsky nebo technicky.

Tomb Raider: Legend

Lara Croft se dočkala zápisu do Guinessovy knihy rekordů coby nejúspěšnější herní hrdinka. Po doslovném propadáku, jenž nám předvedl šestý díl série, byla poslána na plastickou operaci, které se ujalo studio chirurgů z Crystal Dynamics.

Worms Armageddon v XP a savy týmů

Znám mnohé, co dodnes považují Worms Armageddon za tu nejpovedenější hru. A k tomu, aby si ji mohli zahrát, používají operačního systému Windows a ten chce sem tam reinstall, a to znamená ztrátu spousty dat a mimo jiné i týmů ve WA. A já vám ukážu, jaký soubor si uložit, abyste si nemuseli dělat nový tým a dělat tréninky od začátku.

Obrázek ke článku Redakční systémy IV. – Nemesis

Redakční systémy IV. – Nemesis

Další pokračování seriálu recenzí redakčních systémů. Tentokrát si představíme projekt Nemesis, první recenzovaný systém založený na technologiích společnosti Microsoft – ASP.NET a MS SQL.

Verze OpenGL

Her pro rozhraní OpenGL je ve světě Windows ve srovnání s DirectX přece jen méně. Přitom právě OpenGL je skutečným standardem počítačové grafiky (nejen ve hrách, ale i v profesionálním oboru) na mnoha platformách.

Voják.cz

Kdo někdy nesnil o tom, že půjde do armády? Jenže Češi mohou jen do české armády. A když Amerika vydala hru na propagaci jejich A*R*M*Y, mnoho lidí bylo smutných, že nic takového není u nás. Ale proč by měla naše armáda zůstat pozadu!

Verze DirectX

Pokud jste už hráli třeba Half-Life 2 a pomocí příkazu konzole „mat_dxlevel90“ zkoušeli třeba na GeForce FX vynutit vyšší verzi DirectX, tak víte, že pokrok mezi jednotlivými specifikacemi DirectX byl poměrně velký. Pojďme se blíže podívat na DirectX.

Možnosti mobilního připojení k Internetu

Romantické představy administrátorů o vzdálené správě serverů na louce u rybníka mohou být už několik let skutečností. Díky mobilním datovým přenosům může každý uživatel využívat takřka všechny služby Internetu všude tam, kde má pokrytí vybraný operátor. Umožňují to mobilní datové přenosy.

Je libo kabel, nebo raději éter?

Podrobné srovnání internetových připojení.
Internet se stal neodmyslitelnou součástí moderního života. Pokud jej ale chcete využívat opravdu naplno, je třeba dobře zvážit způsob připojení. Při pečlivém výběru internetového poskytovatele získáte nejen kvalitnější služby, ale navíc můžete i ušetřit.

NVU 1.0

Program na tvorbu webových stránok bez znalosti HTML jazyka.

BitComet

Klient pre sťahovanie a zdieľanie cez p2p siete.

2007 Microsoft Office - první dojmy

Jak na mě zapůsobila pre-beta verze nového Office? Co přináší za zlepšení? Bude to opravdu revoluční? Na tyto otázky se pokusím odpovědět v následujícím článku.

HD DVD vs. Blu-ray – Jak se liší?

Proč přejít z DVD na Blu-ray či HD DVD? Jaké jsou jejich parametry, rozdíly a hlavně cena? Neznáte jejich vlastnosti? Tak právě pro vás je tu malé shrnutí.

Rapidshare.de Premium zdarma

Chcete stiahnuť viacej veci zaradom na stránke pre upload, ale nedarí sa vám lebo čas medzi sťahovaním je okolo 50 minút? Chcete mať Premium account zadarmo? Žiaden problém.

Jak na ICQ v mobilu

Každému z nás se jednou stane, že se domluví s kamarádem, kterého už roky neviděl, na pokec přes ICQ a on se najednou nemůže dostat k počítači. V tomto návodu bych Vám chtěl popsat, jak rozchodit ICQ klienta v mobilu.

Anifest – 4.–10. května

Mezinárodní festival animovaných filmů Třeboň 2006

  • Sobota 6. 5.
  • Neděle 7. 5.
  • Pondělí 8. 5.
  • Uterý 9. 5.
  • Středa 10. 5.
  • Shrnutí

Sudoka Games 1.0.1

Poslední dobou to u nás zavládlo máníí, která se nazývá Sudoku.

Konference Maxcon 2006

Navštivte druhý ročník ojedinělého setkáním uživatelů a příznivců vizualizačního a animačního programu 3ds Max, kterou pořádá Maxarea.com za pomoci několika velmi významných partnerů.

Výsledky 331-360 z celkem 467 nalezených
  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý