Různé – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Různé – Články – Programujte.comRůzné – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku EVE - Hra pro dospělé

EVE - Hra pro dospělé

V tomto článku bych vám chtěl popsat hru žánru MMORPG, EVE. Jedná se o sci-fi hru s největším herně zpracovaným vesmírem.

Novinky na trhu práce: doporučeně

Pokud se chcete zorientovat na trhu práce, jsme tu pro Vás. Dnes vydáváme už druhé číslo našich novinek, se kterými se zde budete setkávat pravidelně. Přijďe se podívat.

Obrázek ke článku PHP-Fusion - už se znáte?

PHP-Fusion - už se znáte?

Chcete internetovou stránku zdarma a rychle? Bez programování a kódování? V tom případě je redakční systém PHP-Fusion to pravé pro vás! Jednoduchá instalace, jednoduchá administrace a moře funkcí, vzhledů a rozšíření. Registrace, články, novinky, downloady, FAQ, ankety, fotoalba, fórum… To vše můžete mít – snadno a rychle!

Obrázek ke článku Tlačítko Přejít ve Firefoxu 3

Tlačítko Přejít ve Firefoxu 3

Jednou z novinek v přicházející verzi Firefoxu je i samomizící tlačítko Přejít, čímž jde jeden z nejpoužívanějších internetových prohlížečů ve šlépějích některých svých rivalů. Podle mého rozhodně nejde o změnu k lepšímu. Pokud máte stejný názor, v tomto článku se dozvíte, jak tlačítko Přejít vrátit zpět.

„Stlačte“ si kód

Dat přenášených pomocí internetu je hodně. V poslední době se k tomu připojují ještě objemné kaskádové styly CSS a JavaScripty. V tomto článku si představíme tzv. „kompresory" kódu, které nám právě mohou pomoci takové skripty zmenšit.

Alan Turing

Do toho článku jsem si vzal na „paškál“ slavného, ve své době asi ne moc uznávaného Alana Turinga. Narodil se v Londýně, konkrétně v Paddingtonu 23. června roku 1912. Turing byl významný logik, matematik a založil mnoho vědních oborů, které se zabývaly nejen počítačovou technologií.

Obrázek ke článku IBM IDC v Brně

IBM IDC v Brně

Slavnostní zahájení provozu servisního centra IBM Integrated Delivery Center proběhlo před dvěma roky 12. dubna 2006 a dnes poskytuje služby v oblasti outsourcingu informačních technologií již více než šesti stovkám klientů po celém světě.

Total Commander - Ultima Prime

Používáte rádi oblíbený souborový manager Total Commander? Můžete vyzkoušet variantu Ultima Prime. Pokusím se vám přiblížit její přednosti.

Největší odborné setkání IT specialistů v ČR

Počítačová škola GOPAS ve spolupráci se společností Microsoft pořádají ve dnech 22.–25. dubna 2008 již šestý ročník odborného setkání IT specialistů – TECHnical EDucation Conference 2008. Odborná konference je určena pro všechny, kteří chtějí mít přehled o současných a budoucích trendech v oblasti produktů společnosti Microsoft. Jednotlivé semináře jsou koncipovány vždy do několika znalostních úrovní.

AMPÉR 2008

Dnes po 9. hodině se oficiálně otevřely brány 16. ročníku mezinárodního veletrhu elektroniky Ampér 2008. Jako tradičně bylo i letos nabyto a bylo tedy na co se dívat.

Obrázek ke článku WebCamp 08

WebCamp 08

Rád bych vás pozval na konferenci WebCamp, kterou pořádá, spolu s Vilémem Málkem, Jakub Vrána na konci března v Praze. První den – čtvrtek 27. 3. 2008 – je věnovaný webdevelopmentu (převážně PHP) a na starosti ho má Jakub Vrána. Druhý den – pátek 28. 3. 2008 – je věnován webdesignu a na starosti ho má Vilém Málek.

Obrázek ke článku IT Underground 2008

IT Underground 2008

Bude to již 10. ročník konference v Evropě a 4. v České republice. IT Underground 2008 je konference a workshop, během kterých se světové autority podělí o svoje znalosti a zkušenosti na téma ochrany informačních systémů a zabezpečení proti útokům. IT Underground 2008 bude největší konference svého druhu v České republice.

Obrázek ke článku Jak jednoduše vytvořit panoramatický snímek?

Jak jednoduše vytvořit panoramatický snímek?

Jistě jste si někdy na vaší dovolené pořídili několik fotek, např. náměstí, a chtěli jste si vytvořit panoramatický snímek, ale nevěděli jak? Tak vám představuji nový a velmi jednoduchý nástroj pro nejen tyto účely!

Změní Ubuntu jméno?

Někomu se prostě pořád něco nelíbí. V současné době by se takto dal označit jistý Rick Lehrbaum, který požaduje změnu názvu linuxové distribuce Ubuntu.

Šance pro mladé grafiky a designéry

Již podeváté mají talentovaní mladí lidé příležitost předvést své schopnosti a dovednosti v internetových soutěžích projektu Junior Internet. Jedna z nich je určena pro nadané mladé grafiky a designéry, kteří mohou do soutěže Junior Design přihlašovat své grafické práce až do 15. února 2008.

Matrix efekt

Už vcelku známá a profláknutá technika, jak docílit tzv. Matrix efektu.

Nové schéma na PSP Slim

Nelíbí se už vám to nudné menu vašeho PSP a témata jsou dle vašeho názoru na nic? V tomto článku si ukážeme, jak s tím něco udělat.

Obrázek ke článku Windows 7 - novinka pod pokličkou

Windows 7 - novinka pod pokličkou

Před několika měsíci k nám přišly Windows Vista. Byla to naprostá novinka, o které všichni začali zaujatě diskutovat. My se ale podíváme trochu dál do budoucnosti na potenciálního nástupce…

Obrázek ke článku Crysis: Velká listopadová revoluce!

Crysis: Velká listopadová revoluce!

Již to jsou téměř čtyři roky od doby, kdy německé vývojářské studio Crytek vydalo vynikající hru Far Cry, která se dodnes drží na špici herního světa. Nyní Crytek dokončilo další hru, která je ještě lepší! Počítačové hry jsou opět o kus dál! Next-gen přichází! Adiós konzole!

Windows Live Writer

Jednoduché publikovanie obrázkov, videí a ďalšieho multimediálneho obsahu v blogu.

Windows Live Search

Informace o Windows Live Search a návod, jak jej používat (umisťovat na stránky).

Ripování Her na PSP

Občas se stane, že vaše ISO hra je na paměť konzole příliš velká. A to jenom kvůli zbytečnostem, které tam autor dal. Tak proč je bez problému nesmazat?

Obrázek ke článku Bez IT centra v Brně by to nešlo

Bez IT centra v Brně by to nešlo

Rozhovor s Branko Jeličićem, Chief Operating Officer (COO), Home Credit International, který se vás pokusí přesvědčit, že práce v Brně je to, co hledáte. Home Credit International poskytuje IT a poradenské služby v rámci finanční skupiny PPF, zejména s ohledem na expanzi na trhy východní Evropy a Asie. Zásadní podíl na úspěchu společnosti má technologické řešení Homer vyvíjené a řízené z Brna. A právě v Brně je nezbytné rozšířit vývojářský tým, zejména o absolventy IT oborů.

Obrázek ke článku Microsoft Imagine Cup 2008

Microsoft Imagine Cup 2008

Microsoft otevírá již šestý ročník studentského klání Imagine Cup, jehož cílem je inspirovat mladé lidi k využití informačních technologií pro zvyšování kvality lidského života. Tématem letošního ročníku je životní prostředí: „Představte si svět, ve kterém technologie přinášejí trvale udržitelné životní prostředí“. Studenti mohou sami definovat svůj pohled na životní prostředí a v šesti vypsaných kategoriích mohou navrhnout vlastní přístup k vylepšení této neoddělitelné součásti lidského života.

Výsledky 121-150 z celkem 467 nalezených
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý