Různé – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Různé – Články – Programujte.comRůzné – Články – Programujte.com

 

Anifest - 3. 5 2007

První den na Mezinárodním festivalu animovaných filmů Anifest 2007 v Třeboni.

TransBar - průhledná lišta i ve Windows XP

Vlastníte operační systém Windows XP a toužíte po té krásné průhledné liště z Windows Vista? Je tu pro vás TransBar. Maličký program, který vám zprůhlední vaši lištu.

Rozhovor s Peterem Fleischerem ze společnosti Google

Peter Fleischer, evropský poradce pro ochranu soukromí a ochranu osobních dat společnosti Google, řídí politiku ochrany soukromí uživatelů v regionu EMEA (Evropa, Střední východ a Afrika). Jeho hlavním úkolem je zajistit, aby společnost Google zabezpečila ochranu soukromí uživatelů, plnila všechny zákonné povinnosti a zlepšovala bezpečnostní standardy na Internetu.

Tunning OS MS Windows XP - 5. časť

Vitajte späť pri seriáli Tunning OS MS Windows XP, konkrétne pri jeho 5. a pravdepodobne poslednej časti, kde vám ukážem, ako si zefektívniť a prispôsobiť svoju pracovnú plochu rôznymi programami.

Basic Miranda IV. - Nastavení smajlíků

Je načase, abyste si upravili Mirandu tak, aby se vám více líbila i po vzhledové stránce. Proto vám nyní popíšu, jak si dodat do Mirandy smajlíky – což je nepostradatelná věc (alespoň u mě :D)…

Reklamní systém KLIK.cz

Reklama je jednou z nejdůležitějších částí marketingu. Proto ji nesmíme podceňovat ani u webových služeb a produktů. Máte webové stránky a chcete vydělávat na reklamě, anebo chcete udělat reklamu svému webovému projektu? Vyzkoušejte KLIK.cz.

Rozhovor s Tomášem Matějíčkem

Přinášíme vám rozhovor s autorem linuxové Live CD distribuce Slax. Co si myslí autor linuxové distribuce o Windows, kolik času tráví u počítače? To vše a samozřejmě mnohem více se dozvíte v tomto článku!

„Válka” prohlížečů začíná

Rozjíždí se opravdová válka mezi prohlížeči, tedy alespoň co se anketové války týče. Který prohlížeč je nejvíce oblíbený a který skončí za pár let jen v koši?

Open Transport Tycoon

Snad každý z vás zná dnes již klasickou hru Transport Tycoon. Většina snad i její pokračování Transport Tycoon Deluxe. Dnes se ale podíváme na její Open Source alternativu – Open Transport Tycoon Deluxe.

Nejstarší počítač?

V roce 1900 byl u jednoho Řeckého ostrova nalezen podivný stroj ozubených kol pocházejících z 1. století př. n. l.

Výsledky 181-210 z celkem 467 nalezených
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý