Marketing & Média – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Marketing & Média – Články – Programujte.comMarketing & Média – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku Nová služba Články v aukci umožňuje obchodovat se články

Nová služba Články v aukci umožňuje obchodovat se články

Na internetu se obchoduje s kdečím. Nabídka zboží a služeb je na něm dnes tak rozmanitá, že lze jen velmi těžko přijít s něčím novým. Když jsem zhruba před dvěma měsíci pracoval na projektu, ke kterému jsem potřeboval během krátké doby získat větší množství zpětných odkazů, narazil jsem na služby, které nabízejí zprostředkování PR článků mezi inzerenty a blogery.

Obrázek ke článku Výsledky 13. ročníku konference Junior Internet

Výsledky 13. ročníku konference Junior Internet

V sobotu 17. 3. 2012 proběhl již 13. ročník konference Junior Internet, která každoročně přivede dohromady mladé internetové podnikatele, podnikatele a webdesignery. Letošní ročník se nesl ve znamení velkých změn. Největší změna byla přítomnost hvězdné poroty (ve složení David Grudl, Jan Tichý, Jirka Tvrdek a Vít Vrba), která rozhodla na samotné konferenci o finálním osudu finalistů. Vítězové projektu i letos ukázali, co mladí na internetu dokážou.

Obrázek ke článku Steve Jobs - obrazem

Steve Jobs - obrazem

5. října umřel Steve Jobs, jedna z nejvýjimečnějších osobností posledních let, technologický průkopník a lídr uplynulého století. Připomeňte si Steva několika fotkami, aneb Steve Jobs - obrazem.

Obrázek ke článku WebExpo je za námi, jaké že bylo? Výborné!

WebExpo je za námi, jaké že bylo? Výborné!

Je pryč, skončilo. Dvoudenní raut toho nejlepšího z web/dev/byz scény byl asi nejlepším ročníkem, shodli se na tom téměř všichni. Vlastně negativní komentáře zaznívaly pouze od těch, jež se akce nezúčastnili. Pokud jste tam nebyli, nahlédněte nyní.

Obrázek ke článku Startup – finančný pohľad II

Startup – finančný pohľad II

Predchádzajúca časť sa venovala stručnému opisu toho, čo budeme musieť do začiatku zaplatiť a akú formu podnikania zvoliť. Keď už máme tento úvod za sebou, môžeme sa pozrieť na možnosti, kde peniaze reálne vziať.

Obrázek ke článku WebExpo - konference, která rozvířila stojatý český rybník

WebExpo - konference, která rozvířila stojatý český rybník

Organizátoři WebExpa připravují již 4. ročník konference pro lidi od webu – vývojáře, webdesignéry i projektanty. Letošní ročník je, zdá se, příkladem efektu motýlích křídel v kleci. Pokud vás diskuze (převážně na Twitteru) minula, nabízím rozsáhlé shrnutí, včetně názorů od našich celebrit.

Obrázek ke článku Startup - finančný pohľad I

Startup - finančný pohľad I

Trend Startupov sa už pomaly rozbieha aj tu u nás v strednej Európe. Možno to nie je na prvý pohľad zrejmé, ale kto vie kde hľadať, nájde. Zaujímavé informácie sa dajú nájsť napríklad na Barcampoch v Čechách, WebExpe alebo na slovenských akciách pod menovkou Startupcamp.

Google Alerts

V tomto článku bych chtěl čtenáře upozornit na velmi užitečnou službu, kterou Google poskytuje registrovaným uživatelům zdarma.

Lekce z webů pro dospělé

Bez ohledu na váš osobní názor na internetové porno mají administrátoři těchto serverů nepochybně velké znalosti a zkušenosti v oblasti skriptování a škálování webových aplikací. Řídí se několika základními principy: udržuj svou databázi čistou, používej open-source-like řešení všude, kde to je možné, a používej nejnovější technologie, pouze pokud z toho tvůj web opravdu těží, ne jen kvůli dobrému osobnímu a inovativnímu pocitu.

Obrázek ke článku Software za Facebookem

Software za Facebookem

Na úrovni, na jaké Facebook funguje, troskotá hodně tradičních přístupů k podávání webového obsahu nebo tyto přístupy jednoduše nejsou dostatečně praktické. Výzva pro Facebookové inženýry tak sestává již ze samotného udržování hladkého chodu webu, a to pro téměř půl miliardy aktivních uživatelů. Tento článek se poohlíží po některých softwarových řešeních a technikách, které k dosažení takového stavu Facebook používá.

Výsledky 31-52 z celkem 52 nalezených
  1  2  
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý