Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Reklamní systém KLIK.cz

Reklama je jednou z nejdůležitějších částí marketingu. Proto ji nesmíme podceňovat ani u webových služeb a produktů. Máte webové stránky a chcete vydělávat na reklamě, anebo chcete udělat reklamu svému webovému projektu? Vyzkoušejte KLIK.cz.

Ako si napísať vlastný program pre OpenWRT

V poslednej dobe sa začali dosť rozširovať malé domáce routre, na ktorých je možné sprevádzkovať OpenWRT Linux. Tento článok nieje o inštalácii tohto systému. Tento článok je skôr o tom, ako na C/C++ programy pre zariadenia s týmto systémom.

Rozhovor s Tomášem Matějíčkem

Přinášíme vám rozhovor s autorem linuxové Live CD distribuce Slax. Co si myslí autor linuxové distribuce o Windows, kolik času tráví u počítače? To vše a samozřejmě mnohem více se dozvíte v tomto článku!

Programování v praxi - 3.díl

Dnes napíšeme funkci, která nám načte text, jenž uživatel zadal, a ten pak zašifruje. Následně jej uloží do souboru.

CeBIT: notebook se Santa Rosou

Intel už před nějakým časem představil svoje procesory Santa Rosa. Na trhu však ještě nejsou a Intel výslovně zakázal jakékoli vystavování.

Do Microsoft Empower programu pro nezávislé vývojáře se zapojilo přes 230 společností

Společnost Microsoft zavedla v ČR a na Slovensku v roce 2003 partnerský program pro nezávislé vývojáře softwaru, kteří používají technologie Microsoft. Od té doby výhod programu Empower for ISVs (Independent Software Vendors) využilo již 180 firem z ČR a 50 ze Slovenska. Celosvětově je v programu aktivních 13 400 firem. „Program využívají živnostníci, začínající vývojářské společnosti, ale i společnosti s již uznávaným a úspěšným řešením s vizí nové verze nebo nového produktu,“ říká v rozhovoru Veronika Lipovská, která v Microsoft ČR a SR působí jako ISV Partner Account Manager.

„Válka” prohlížečů začíná

Rozjíždí se opravdová válka mezi prohlížeči, tedy alespoň co se anketové války týče. Který prohlížeč je nejvíce oblíbený a který skončí za pár let jen v koši?

Open Transport Tycoon

Snad každý z vás zná dnes již klasickou hru Transport Tycoon. Většina snad i její pokračování Transport Tycoon Deluxe. Dnes se ale podíváme na její Open Source alternativu – Open Transport Tycoon Deluxe.

Výsledky 1291-1320 z celkem 3 030 nalezených
  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý