Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Jessica Alba sig tutorial

V tomto tutorialy sa naučíte ako vytvoriť pekný sig pomocou C4D renderov, prechodových máp a písmen...

OpenSUSE 10.2 beta 2 připraven ke stažení

SUSE Linux je jednou z nejoblíbenějších a nejkvalitnějších linuxových distribucí na trhu (na Internetu). Přichází verze OpenSUSE 10.2 beta 2. Co přináší nového?

Delphi II - 2. lekce

V tomto díle se podíváme na proměnné, ukazatele, pole a záznamy. Bude toho opravdu hodně, ale je to poměrně důležitá část.

MONO 1.2 - nová stabilní verze

Konečně jsem se dočkal další stabilní verze této výborné portace .NET Frameworku, která přináší mnoho novinek a změn.

3D Virtual Earth od Microsofu

Microsoft Virtual Earth 3D – konkurencia Google Earth-u, ktorý začal ponúkať 3D podoby vybraných miest iba ako šedé modely budov, ho s veľkým náskokom predbehla. Služba, ktorá zo začiatku ponúkala iba obrázky miest z výšky pridala niektorým mestám tretí rozmer.

Microsoft a Novell - spolupráca OS Windows a Linux

Microsoft a Novell oznámili súbor rozsiahlych dohôd o obchodnej a technickej spolupráci, ktorá zlepší vzájomnú spoluprácu ich produktov. Spoločnosti zároveň oznámili dohodu, ktorá poskytne zákazníkom oboch spoločností patentovú ochranu príslušných produktov.

Novinky na Gmailu a GTalku

Světoznámé služby od Google – freemail Gmail a IM GTalk, doznaly dalších novinek a vylepšení.

Konec cenzury v Číně?

Vědci z univerzity v Torontu vytvořili program Psiphon, umožnující obcházet cenzorské systémy. Hlavním odbytištem pro nový program mají být země, jejichž vlády omezují obyvatelům přístup na zahraniční Internet.

Zašifrované Ministerstvo

Ministerstvo zahraničních věcí získalo v roce 2002 zařízení za 4 mil. PLN pro šifrováni komunikace mezi jednotlivými diplomatickými pracovišti. Jak se podařilo zjistit novinářům deníku Život Waršavy a týdeníku Wprost (Prímo), byl nákup realizován od švédské firmy Crypto AG, která byla několikrát spojována s německou tajnou službou.

Tvůj notebook je také můj!

Ovšem pouze za podmínky, že obsahuje WiFi kartu. Dva američtí vědci, Jon Elch a David Maynor, prezentovali nové možnosti ve vedení útoku na počítačové systémy vybavené kartou WLAN.

Kevin Mitnick byl hacknut!

Pákistánští crackeři ze skupiny FBH změnili internetové stránky náležející Kevinu Mitnickovi včetně firem, které řídí (defensivethinking.com, mitsec.com, kevinmitnick.com a mitnicksecurity.com). Na stránkách se objevily hanlivé texty urážející nejen Mitnickovu osobu, ale i celou spolecnost bílých klobouku (angl. white-hat hackers).

Komunikace po RS232

Tento díl je určen zejména začátečníkům, kteří s komunikací po sériové lince teprve začínají. Věnuje se nejen suché teorii, ale také praktické stránce problému, a přináží řešení hardware s převodníkem MAX232.

Sonic: The Hedgehog Preview

Už je mu 15 let, má velké modré bodliny a pohybuje se naprosto neskutečnou rychlostí! O kom je řeč? No přece o Sonicovi. Zastánce dobra, který již dlouhou dobu baví hlavně děti. Překvapí nás tentokrát něčím? No uvidíme!

Výsledky 1681-1710 z celkem 3 030 nalezených
  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý