Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Delphi II - 1. lekce

Máte-li zájem naučit se programovat v Delphi, je tento kurz určen právě vám. Delphi je velmi výkonný nástroj pro vývoj aplikací a vychází z jazyka Pascal, takže se vám znalost Pascalu může hodit.

Typografie 1. díl - Písmo

Nový seriál, věnující se typografii, vás seznámí se základy počítačové typografie, pravidel sazby a návrhů, základy tiskových technologií, historií i současností výroby písma.

MirandaPack – varianta i pro začátečníky

Jednou z nesporných výhod, ale i nevýhod, Mirandy je její modulární režim. Samostatná instalace nenabnídne skoro žádnou pokročilou funkci. Ovšem nespočet funkcí můžete přidat právě pomocí modulů. Těch je velmi mnoho a pro začátečníka je velký problém se v nich vyznat. A právě pro vás, kdo stále kvůli složitosti Mirandy používáte nativního ICQ klienta, tu je MirandaPack.

AVR - studijní materiály

Vzhledem k tomu, že jsme se s procesory AVR již něco naučili, zřejmě si budete sami chtít něco zkusit. To je ovšem jednodušší, pokud máme k dispozici kvalitní studijní materiály. Některé byly představeny již v úvodním dílu seriálu. My se dnes zaměříme na ty dostupnější - z Internetu.

TuneUp Utilities 2006

TuneUp Utilities 2006 - autormi nazývaný aj ako švajčiarsky nôž pre každý počítač.

GrayFuture - 1. díl

Seriál GrayFuture se bude zabývat novým operačním systémem Windows Vista a kancelářským balíkem Office 2007 - později možná dojde na další software. První část se týká všeobecných informací o systému - HW požadavky, popis a srovnání jednotlivých edicí a zajíamvé informace o licencování.

Powerball

Posilte si ruce příjemněji než děláním kliků.

Obrázek ke článku Herní klasika: on-line hra GunZ: The Duel

Herní klasika: on-line hra GunZ: The Duel

Lákají vás online hry a chcete zkusit něco zcela netradičního a odlišného od populárních MMORPG her? Pak je hra GunZ: The Duel právě pro vás a ke všemu je zdarma! Nacházíte se v nedaleké budoucnosti na kontinentě Alfa, světě fantazie, který tvrdě podléhá industrializaci. Uplynulo 50 let od války mezi Republikou a Říší, přichází období nepokojů.

Ochrana proti SPYWARE na themexp.org

Na servery themexp.org sa nachádza nespočetné množstvo štýlov, tapiet, bootovacích obrazoviek a loginov. Pre Win. XP sú však dostupné iba ako EXE súbory a je potrebné ich inštalovať, no zároveň s týmto obsahom si nainštalujete aj otravný a nepríjemný SPYWARE. V tomto článku Vám ukážem, ako získať požadovaný obsah bez inštalácie spywaru.

Tuning OS MS Windows XP - 1. časť

Ani vám nevyhovuje pri práci s Windows XP stále rovnaké pracovné prostredie? Chcete si ho spraviť atraktívnejšie? Tak čítajte ďalej, lebo v nasledujúcom článku predstavím pár postupov a trikov na vylepšenie prostredia OS MS Windows XP.

„Ochrana“ proti virům v ICQ 5.1

Tvůrci oficiálního klienta ICQ (nyní ve verzi 5.1) vymysleli opravdu svérázný způsob, jak zabránit šíření virů přes jejich populární protokol.

(Ne)známé programy ve Windows - 1. část

Operační systém Microsoft Windows XP ukrývá pod kapotou mnohem více programů, než zná většina uživatelů. Asi bude nejlepší se s těmito méně známými programy seznámit trochu blíže.

ZModeler – objekty

1. Náš prvý objekt
2. Vysvetlenie funkcií v hlavnom panely nástrojov
3. Náš druhý objekt
4. Úloha

Slam Soccer 2006

Pro hráče-pařany-sportovce: máme tady další fotbálek ve stylu Mistrovství světa 2006.

Výsledky 1711-1740 z celkem 3 030 nalezených
  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý