Design – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Design – Články – Programujte.comDesign – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku NVIDIA shrnuje přehled novinek na E3 2018

NVIDIA shrnuje přehled novinek na E3 2018

Společnost NVIDIA si u příležitosti E3 2018 připravila řadu novinek, které uvádí v kompletním přehledu, Například nové hry s podporou NVIDIA Highlights, která je součástí aplikace GeForce Experience, i nadále nabírá na obrátkách. Kromě výše zmíněné Shadow of the Tomb Raider získaly podporu také hry Dirty Bomb a Switchblade.

Obrázek ke článku Bezrealitky.cz na novém webu rychleji propojí vážné zájemce s majiteli nemovitostí

Bezrealitky.cz na novém webu rychleji propojí vážné zájemce s majiteli nemovitostí

Největší platforma pro přímý prodej a pronájem domů a bytů Bezrealitky.cz představila novou podobu svého portálu. Redesign zásadně zjednodušuje všechny transakce, mění způsob, jakým zájemci o bydlení komunikují s majiteli nemovitostí, přináší nejpřesnější filtrování nabídek na trhu, ale také umožňuje prověřovat důvěryhodnost zájemců. 

Obrázek ke článku Jak dělat SEO bez SEO

Jak dělat SEO bez SEO

SEO není uzavřená disciplína online marketingu, která se zabývá pouze optimalizací textů a titulků. Ovlivňuje ji také mnoho vnějších faktorů. Proto je důležité o nich vědět a umět je využít ve svůj prospěch. V marketingové agentuře eVisions se na optimalizaci pro vyhledávače specializujeme, přinášíme vám proto popis základních externích vlivů působících na SEO a tipy, jak je využít pro posílení a webu a navýšení organické návštěvnosti. 

Obrázek ke článku LaTeX 5. – Tabulky a boxy

LaTeX 5. – Tabulky a boxy

V tomto díle se podíváme na formátování textu pomocí tabulek a boxů. Obojí budeme využívat v dalších dílech, např. pro sazbu chemických vzorců a rovnic.

Obrázek ke článku LaTeX 4. – Základy typografie

LaTeX 4. – Základy typografie

Typografie je dnes chápána především jako nauka o písmu a jeho správném užití v sazbě - knižní i počítačové. Do seriálu o LaTeXu jsme ji zařadili proto, že pro správnou sazbu je její znalost nezbytná.

Obrázek ke článku LaTeX 3 – První matematické krůčky

LaTeX 3 – První matematické krůčky

Psaní článku pomocí LaTeXu ocení především studenti matematických, fyzikálních a přidružených oborů, kde je potřeba sepisovat práce s velkým množstvím matematických zápisů - např. rovnic. Dnes si ukážeme, jak do našich textů snadno vkládat matematické symboly či vzorce, a vytvoříme jako příklad menší výukový materiál pro funkce více proměnných.

Obrázek ke článku WPF pro začátečníky – 1.díl – Úvod do WPF a vytvoření projektu

WPF pro začátečníky – 1.díl – Úvod do WPF a vytvoření projektu

Není tomu tak dávno, kdy se s aplikacemi pracovalo pomocí příkazového řádku. Dnes je však ve většině případů pro úspěch aplikace klíčové vytvořit jí přehledné a jednoduše ovladatelné grafické uživatelské rozhraní (GUI). V .NET jsou pro vytváření GUI připraveny dvě technologie - starší WinForms (WF) a modernější Windows Presentation Foundation (WPF). Tento seriál se věnuje právě druhému zmíněnému. 

Obrázek ke článku LaTeX 2. – Psaní prvních dokumentů

LaTeX 2. – Psaní prvních dokumentů

V tomto článku si vytvoříme náš první dokument, který bude za něco stát. Každý jistě potřebuje napsat seminární práci, zápočtový domácí úkol a někteří to dělají právě pomocí LaTeXu.

Obrázek ke článku 14 nejhorších filmových plakátů Hollywoodu

14 nejhorších filmových plakátů Hollywoodu

I design filmového plakátu má své požadavky. Minimální podmínkou by měla být základní představa, jak se filmový plakát vůbec navrhuje. A stejně tak by o filmu, který se na plakátech propaguje, měl mít i designér alespoň základní představu. 

Obrázek ke článku LaTeX  1. – Co to je a proč se ho chtít učit?

LaTeX 1. – Co to je a proč se ho chtít učit?

Jak vznikají knihy, kde se berou úhledně sázené dokumenty, jak vytvořit akordový zápis pro country písničku nebo jak vznikají matematická, fyzikální, technická skripta? Pokud chcete znát odpověď na tyto otázky, jste u tohoto článku správně. Dnes si ukážeme, co to LaTeX je, jak jej používat ve svém počítači, a vytvoříme i první PDF soubor s krátkou zprávou.

Výsledky 1-30 z celkem 112 nalezených
1  2  3  4     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý