Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

AVR – přerušení

V minulém díle jsme si řekli něco o čítačích/časovačích. Jestliže někdo z vás studoval katalogový list procesoru, jistě si všiml, že časovače/čítače umžnují více režimů. K tomu se však vrátíme později. Dnes si řekneme něco o přerušení, které jsme využili již v minulém díle.

Firefox 2.0 RC1

Konečně jsme se dočkali vydání nové verze jednoho z nejúspěšnějších internetových prohlížečů dneška!

Obrázek ke článku Vytváříme srozumitelné URL adresy z názvu článku

Vytváříme srozumitelné URL adresy z názvu článku

U mnoha redakčních systémů (CMS) je běžnou praxí nabízet srozumitelné URL adresy, které jsou vygenerovány z názvů článků. Přináší to nejen výhodu pro uživatele, kteří při ručním zadávání adresy zadávají srozumitelný text, ale především je to jedna z dílčích částí optimalizace (SEO) pro internetové vyhledávače.

Klasická mechanika – Isaac Newton

Minule se nám začaly rýsovat první problémy, které nutně potřebovaly vysvětlit, na něž prozatím nikdo nedokázal vytvořit uspokojující odpověď. Potom jsem pokračoval životopisem o Newtonovi. Dneska s Isaacem Newtonem budeme pokračovat v hledání odpovědí na nastolené otázky.

USB Cell

Nabíjet akumulátory přes USB? Proč ne, ale proč to nezkusit bez nabíječky?

Softwarová ochrana Vatari a Digital String Technology - č. 1

Vítam Vás pri čítaní nového seriálu o DST (Digital String Technology), určite to ešte nepoznáte lebo to pozná len veľmi málo tých vyvolených ľudí, ktorí sa na tom podieľali. Tento seriál bude veľmi jedinečný, lebo o tejto technológii na internete ešte NIČ nie je.

Silkroad Online

Rádi hrajete online RPG hry, ale nechce se vám platit měsíční poplatky? Hledáte nějakou alternativu? Silkroad Online je pro vás hra jak dělaná…

„O2, nadýchaní už jsme dost!“

Nedávno se zrodila velká modrá bublina. O2. Jak to většinou s bublinami bývá, jak rychle se objeví, tak rychle splasknou. Tato ne. I když je uvnitř úplné prázdno, obal stále drží a láká dál.

Výsledky 1831-1860 z celkem 3 030 nalezených
  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý