Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Vyplňování formulářů v IE

I teď budeme ještě trápit Internet Explorer a ukážeme si něco více praktického. Tentokrát to bude vyplnění formuláře, umístěného na stránce, a jeho odeslání stiskem příslušného tlačítka.

První krůčky k relativitě

Mezi první moderní vědce řadíme Newtona, Galilea nebo Descarta. Tito badatelé se stali průkopníky ve světě vědy a museli čelit nesčetněkrát posměškům, a dokonce i vyhrůžkám spousty nepřejících lidí jak z oblasti tehdejší ranné vědy, tak ze strany církve.

DirectX 10

Co nám přinese příchod tohoto nového multimediálního rozhraní.

ASP.NET - 3. lekce

V dnešní krátké lekci se podíváme na proměnné a jejich používání.

Cracking – 1. část

  • Co je to cracking
  • Cíle seriálu
  • Nejčastěji používané ochrany, jejich slabiny a přednosti
  • Rady jak lépe chránit svůj software

Vydáno PHP 4.4.4 a PHP 5.1.5

Vývojářský tým PHP dne 17. 8. 2006 oznámil vydání nové verze systému PHP, a to 5.1.5 a 4.4.4. Přečtěte si, jaké byly provedeny změny.

Joomla! - Úvod do redakčních systémů

Chcete si udělat internetovou stránku? Chcete se vyhnout učení programovacích jazyků? Pokud jste si odpověděli na obě otázky ano, jsou zde pro Vás redakční systémy. Zde se dozvíte, co to redakční systémy jsou, jak se dají využít a proč si vybrat právě Joomlu!

Úvodník IV. – prověřeno půl milionem uživatelů

I když portál Centrum je prověřen půl milionem uživatelů denně, jak uvádí na svých stránkách, my máme stejný počet, ovšem za rok. I tak se jedná o slušnou hranici, zvláště pro nás, a tak nezbývá, než poděkovat vám, čtenářům, za dosavadní přízeň.

Praha 8 nabídne obyvatelům od září bezdrátový Internet zadarmo

Praha 8 nabídne od září občanům bezdrátový Internet zdarma. „V první fází připojení technologií Wi-Fi pokryje téměř 50 procent obyvatel této městské části, do budoucna počítáme s výrazným rozšířením,“ uvedl starosta Prahy 8 Josef Nosek.

AVR – hardware

Dnešní díl měl být věnován konfiguračním bitům procesoru. Z vašich řad však přislo několik dotazů na programátory a vývojová prostředí pro procesory AVR, a proto se jim budeme dnes věnovat.

Obrázek ke článku Python - 23. lekce

Python - 23. lekce

Jak zobrazit fotku JPG v Tkinteru? Jak změnit její velikost, aby se vešla do okna? Jak zajistit, aby můj program dokázal zjistit, na který obrázek jsem klikl (jinými slovy jak předávat a zpracovávat argumenty programu)? Tak to vše a mnohem více je obsahem lekce 23., lekce, ve které pokračujeme ve vytváření tkinterovského Prohlížeče obrázků.

C++ – funkce

Tak a je tu druhá lekcia nášho kurzu, kde sa budeme zapodievať týmito problémami: Funkcie v C++ (základ), ako sa definujú premenné, kľúčové slová.

Jak na zdroják v IE?

Naše hrátky s Internet Explorerem pokračují a dnes si ukážeme, jak získat zdrojový kód zobrazené stránky ve všech spuštěných instancích IE.

ASP.NET – 2. lekce

Jak jsem minule slíbil, vytvoříme si první stránku v ASP.NET, a to jak jinak než Hello World. Dále si ukážeme, jak přiřadit tlačítku akci a jak psát komentáře. Tak jdeme na to :-)

AIDS – PC se snaží přijít na řešení

AIDS, to je pohlavní choroba, na kterou zatím nemáme 100% účinnou léčbu. Co to dělá v sekci „Hardware“? IBM společně s dalšími společnostmi vyvinula gigantický výkon počítačů.

Ballmer: Další Windows musí přijít rychleji

Výkonný ředitel Microsoftu, Steve Ballmer, zakončil své setkání s finančními analytiky ujištěním, že se společnost postará o to, aby nástupce Windows Vista přišel rychleji, než je tomu tentokrát.

Výsledky 1981-2010 z celkem 3 030 nalezených
  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý