Nahravanie na server – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nahravanie na server – PHP – Fórum – Programujte.comNahravanie na server – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal1150
Newbie
20. 8. 2008   #1
-
0
-

Cawte prosim vás neviem čo je stým zložka adonny maju práva 777 aj tak nechce nahrať daný objekt

<? include ("info.php"); ?>

<A>
<?php
$file_upload=$_FILES['file_server'];
if(isset ($_FILES['file_server']))
{
echo 'Súbor <b>'.$file_upload['name'].'</b> bol úspešne načítaný na server';
$open=fopen($file_upload['tmp_name'],'r+');
if($file_upload['filesize']<300*1024*1024);
{
$upload=fread($open,$file_upload['size']);
$file_new=fopen("adonny/",'w+');
fwrite($file_new,$upload);
}
}
echo'</body></html>';
?>
<form enctype="multipart/form-data" action="<?php print $_SERVER['PHP_SELF']?>" method="post">
<p>
<input type="hidden" name="id" value='<? echo "$id"; ?>' />
<input type="hidden" name="nick" value='<? echo "$nick"; ?>' />
<input type="hidden" name="kod" value='<? echo "$kod"; ?>' />
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="256000" />
<input type="file" name="fupload" class="textovepole" width="500"/>
<input type="submit" class="tl" value="Odeslat soubor" />
</p>
</form>
</A>

<? include ("spodok.php"); ?>

nevieto čo je s tým???? :smile10:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.41.175.–
Niečo sa najde :D....
Reklama
Reklama
marioff0
Expert
20. 8. 2008   #2
-
0
-

tu mas taku rychlovku.... dorob si tam tie ostatne veci co potrebujes....

<?php

$uploaddir = 'addony/';
$uploadfile = $uploaddir . basename($_FILES['userfile']['name']);


if (move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $uploadfile)) {
echo "subor bol uspesne nahrany.";
} else {
echo "Subor sa nepodarilo nahrat.";
}
?>

<form enctype="multipart/form-data" action="<?php print $_SERVER['PHP_SELF']?>" method="post">
<p>
<input type="hidden" name="id" value='<? echo "$id"; ?>' />
<input type="hidden" name="nick" value='<? echo "$nick"; ?>' />
<input type="hidden" name="kod" value='<? echo "$kod"; ?>' />
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="256000" />
<input type="file" name="userfile" class="textovepole" width="500"/>
<input type="submit" class="tl" value="Odeslat soubor" />
</p>
</form>

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Podobná vlákna

Nahravanie zvuku — založil Marecek

[C#] Server — založil Mutagen

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý