Chybové hlášky v VC 2008 EE – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chybové hlášky v VC 2008 EE – C / C++ – Fórum – Programujte.comChybové hlášky v VC 2008 EE – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Laik0
Stálý člen
28. 8. 2008   #1
-
0
-

chyby pri kompilovaní:

c:\documents and settings\yogi\my documents\visual studio 2008\projects\skskk\skskk\a1.cpp(1) : warning C4627: '#include <iostream>': skipped when looking for precompiled header use

Add directive to 'stdafx.h' or rebuild precompiled header
c:\documents and settings\yogi\my documents\visual studio 2008\projects\skskk\skskk\a1.cpp(25) : fatal error C1010: unexpected end of file while looking for precompiled header. Did you forget to add '#include "stdafx.h"' to your source?
Generating Code...
Build log was saved at "file://c:\Documents and Settings\Yogi\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\skskk\skskk\Debug\BuildLog.htm"
skskk - 1 error(s), 1 warning(s)
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========


ako sa ich zbaviť?...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
mephi0
Expert
28. 8. 2008   #2
-
0
-

vypni použivanie predkompilovanych hlavičiek. Musiš pohľadať niekde v nastaveniach projektu alebo pri jeho vytvarani, nevim presne kde to je. "Precompiled headers"

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Bald3rr0
Super člen
28. 8. 2008   #3
-
0
-

Při vytváření projektu v Application Settings zaškrtni 'Empty Project'

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Laik0
Stálý člen
28. 8. 2008   #4
-
0
-

a kde to mám hľadať?...pri vytvorení to nie je...a v settingoch to hľadám....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Laik0
Stálý člen
28. 8. 2008   #5
-
0
-

oki...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Laik0
Stálý člen
28. 8. 2008   #6
-
0
-

a ešte keď stlačím build (F5) tak mi nemože nájsť .exe súbor napíše že: Systém nenašiel v C:/Document and... spúšťací súbor *.exe...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.224.–
Ovládam CSS,(X)HTML,trochu PHP a rýpem sa teraz vo VB
Master
~ Anonymní uživatel
95 příspěvků
28. 8. 2008   #7
-
0
-

Jak napsali,tak vypnuti precompiled headers by melo pomoct.

A pro to posledni,zkus Clean solution a Rebuild solution.

Pokud to nebude fungovat,tak vytvor novy Empty Project a dam mu zrus precompiled headers.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
mephi0
Expert
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
czbero0
Stálý člen
29. 8. 2008   #9
-
0
-

1) Na tomto fóru je vymoženost v podobě tlačítka s textem Edit.
2) Další výstižný název topicu. Ještě, že nejsem moderátor...
3) Kdyby to byla nějaká "zákeřná" chybová hláška.... ale tohle? Řešení je napsané přímo v té chybě... a taky tu je google.

Takže... buď includni stdafx.h a rebuildni. Nebo smaž stdafx.h a rebuildni. Nebo to celé smaž a vytvoř nový projekt, ale tenokrát prázdný (Empty project).

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

PHPMailer - chybové hlášky — založil pr0gr4mm3r

Vlastné chybové hlášky — založil walda

Chybové hlášky skrz scanf — založil labuzník

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý