Aplikace – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Aplikace – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comAplikace – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ETNyx0
Newbie
7. 9. 2008   #1
-
0
-

Zdravim, nejprve se chci ospravedlnit, protoze nevim kam bych tento dotaz mel umisti (vyber padl sem protoze neznam jazyk ve kterem je aplikace ani se nehodi jinam).

Dotaz:
Potreboval bych nejaky navod staci strucny (popisujici hlavni casti) jak vytvorit tuto aplikaci, nebo alespon vseobecny nazev a pouzitou technoligii (jazyk), pripadne nejaky open source projek ktery toto ma a jde to pouzit:

Priklad: na strankach fora forum.skodahome.cz je pri psani prispevku "rychli pristup" po kliknuti se otevre okno (jen v ramci prohlizece neni okenim systemem OS), kde uzivatel muze zadat text do kolonek a po stisknuti "ok" se vlozi do textoveho okna (<textarea>) napriklad zformatovany odkaz pro forum ve tvaru napr. [a href="stranka" title="title"]stranka[/a] podobnou aplikaci bych si chtel vytvorit do svych stranek. Snazil jsem se vyhledavat, ale nevim ani jak tuto aplikaci pojmenovat,

predem dekuji a vase odpovedi :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.145.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
7. 9. 2008   #2
-
0
-

v zasade musi jit o serverovy script... tj nejake php, perl, asp, (cgi) ..
ale nekdy je lepsi vzit si neco co uz existuje...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
ETNyx0
Newbie
7. 9. 2008   #3
-
0
-

KIIV napsal:
v zasade musi jit o serverovy script... tj nejake php, perl, asp, (cgi) ..
ale nekdy je lepsi vzit si neco co uz existuje...



jj, mozna JS nebo AJAX protoze k refresi jakoby dojde (na stavovym radku probehne komunikace se serverm), ale stranka se nenacita cela (jenom hadam). jak jsme psal prve nevite o nejakym open source reseni nebo jak se ta aplikace jmenuje ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.145.–
KIIV+42
God of flame
7. 9. 2008   #4
-
0
-

no ajax muze byt... ale stejne pro nej musis delat i ty server side scripty... se moc jinam stejne nedostanes... leda bys v js posilal a nacital data primo z databaze

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Aplikace ve VS — založil kuba

Aplikace z c++ — založil ovens

Thread aplikace — založil GeorgeW

Aplikace na pozadí — založil davidus

Pripojeni aplikace na DB — založil repu

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý