Problém při spuštění .exe – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém při spuštění .exe – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém při spuštění .exe – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Daniczech0
Newbie
23. 9. 2008   #1
-
0
-

Zdravím jelikož mám již za sebou html , css , php , sql ,a další
Rád bych zkusil něco v C++.
Bohužel ten system je uplně jiný a vubec nevím z čeho začít.
Protože sem dost zkušený člověk tak sem se kouknul na Ahoj WORLD kod.
vypadá jednoduše a zapamatoval jsem si jak se amatersky operuje ,ale když to zkompiluju a spustím jako .exe
Tak se mi otevře příkazovej řádek a hned se vypne prostě blikne a "." .
Nevíte včem muže být chyba ?
Není to tím ,že mám windows vista ultimate 32x ?
I když dost pochybuju.....
Díky at za kladné nebo záporné komentáře.
Klidně se mi i posmějte každej od někud musí začínat a až potom pracovat s paketamy odesílat apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.200.–
Reklama
Reklama
Spectator0
Věrný člen
23. 9. 2008   #2
-
0
-

To Daniczech : Nejspíš není problém v ničem. Program ti proběhne v pořádku a hned se ukončí, protože není nic, kvůli čemu by měl dále běžet. Zkus si na konec dát příkaz pro vstup nějaké hodnoty. Pak se ti aplikace hned neukončí, ale až po odentrování

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.160.–
. . .
KIIV+42
God of flame
23. 9. 2008   #3
-
0
-

problem je v tom ze program zacne a skonci... tim padem nema system potrebu nechavat vyplej program v okne...
bud si spust CMD tj prikazovku a v ni to spoustej nebo si tam musis dat nejaky zpozdeni nebo cekani na stisk...
casto se pouziva system("pause"); nebo podobne

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Daniczech0
Newbie
23. 9. 2008   #4
-
0
-

No jasně to je ono ...díky KIIV

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.200.–
KIIV+42
God of flame
24. 9. 2008   #5
-
0
-

To Daniczech : proto je nejlepsi to asi kompilovat v prikazovce a pak si to hned spustit... pekne se to vypise, skonci a vypis zustane jen to ceka na dalsi prikazy

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý