Sloupce v Memu? – Delphi – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Sloupce v Memu? – Delphi – Fórum – Programujte.comSloupce v Memu? – Delphi – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pepca
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
24. 9. 2008   #1
-
0
-

Potřebuji do několika řádků v Memu vypsat výsledky mat. operací, několik na řádek. Protože výsledky jsou různě dlouhé, vznikne při jejich oddělení pouze mezerami po několika řádcích pěkný chaos. Protože jsem začátečník, tak mé znalosti začínají a vlastně i končí u těch mezer. Víte prosím někdo jak to "učesat" např. vytvořením sloupců?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.154.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
24. 9. 2008   #2
-
0
-

muzes zkusit treba jeste aspon tabulatory...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
pepca
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
24. 9. 2008   #3
-
0
-

Tabulátory mně taky napadly, ani s nimi to nefunguje. Problém je v tom, že jeden výsledek může být třeba 0,1 a další 0,1253
a další zase jen 0,1. Při příštím výpočtu to může být zase jiné a stím už si asi ani tabulátory neporadí. Řešením by bylo skočit
v řádku na určenou pozici a tam zapsat, ale nevím jestli to jde a jak.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.154.–
KIIV+42
God of flame
24. 9. 2008   #4
-
0
-

jedinej zpusob jak skocit v memu je spocitat si kolik znaku mas ted a kolik potrebujes mezer treba k = a pak kolik k vysledku

takze proste udelas dva retezce nebo i tri, spocitas jakou mezerou je nakonec spojit a vypsat

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Podobná vlákna

Kontrola dat v Memu — založil sXe

C# listbox sloupce — založil crash

Listbox a sloupce — založil clavien

C# listbox sloupce — založil crash

TŘI SLOUPCE — založil Vopata

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý