Controls na formuláři a jejich ovládání – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Controls na formuláři a jejich ovládání – .NET – Fórum – Programujte.comControls na formuláři a jejich ovládání – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pebble0
Návštěvník
15. 11. 2008   #1
-
0
-

Zdravím. Mám formulář a na něm 30 tlačítek, jejich visible je na false, ze souboru přečtu číslo (to umim:) a potřebuju podle toho čísla zviditelnit pouze tolik prvních tlačítek, kolik je číslo (např. přečtu 3, nastavim visible na prvních 3 tlačítkách na true). Dá se to udělat nějakou funkcí, abych to nemusel rozlišovat pro každý číslo zvlášť?
Díky moc Pebble

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.77.–
Reklama
Reklama
Pebble0
Návštěvník
15. 11. 2008   #2
-
0
-

Už vim, že je to v kolekci Controls formuláře, ale jak vyfiltruju jenom tlačítka, de to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.77.–
KIIV+42
God of flame
15. 11. 2008   #3
-
0
-

mo pokud je mas v poli tak muzes cyklem
jinak to asi jen tak snadno nejde

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
rudolf_franek0
Stálý člen
15. 11. 2008   #4
-
0
-

Pebble napsal:
Už vim, že je to v kolekci Controls formuláře, ale jak vyfiltruju jenom tlačítka, de to?



napriklad

foreach(Control ctrl in this.Controls)
{
Button btn = ctrl as Button;

if(btn == null)
continue;

//zde nastav viditelnost tlacitka
}

Ale ja bych spis navrhoval vytvorit prazdne okno a pridavat do nej tlacitka dynamicky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

MFC controls — založil Hunty

Silverlight - MetroUI controls — založil Petrroll

Ikona ve formuláři — založil Standa

Problem s Formulari — založil Petr

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý