Problém s databází – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s databází – Visual Basic – Fórum – Programujte.comProblém s databází – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
16. 11. 2008   #1
-
0
-

Mám program, který používá databázi ve formátu MDB (Microsoft access). Na mojem PC funguje spolehlivě, ale kdyz to nahraju na jiné PC tak to napíše Run-time error ´429´:
Activex component can´t create object. Nevíte co stím? Vím že tam asi chybí nějaká knihovna, ale nevím jaká.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
16. 11. 2008   #2
-
0
-

problem je v tom ze na kompu musis mit bud access nebo to snad byl nejakej balik ovladacu k tomu mdb...
mozna i vadi ze tam neni stejna verze .. kdo vi

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Petr
~ Anonymní uživatel
696 příspěvků
16. 11. 2008   #3
-
0
-

To KIIV : a nevis kde bych mohl stahnout ten balicek ovladacu, ja jsem stahl nejaky activexAccess 2007 ale stim to neslo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
KIIV+42
God of flame
16. 11. 2008   #4
-
0
-

jej to vubec netusim... akorat vim ze to bylo pred minimalne 8lety u nejakyho programu co delal televizni program...

kdyztak zvaz jestli neni lepsi pouzit nejakou jinou databazi treba firebird je tusim primo k aplikaci a neni to 100MB balik nesmyslu od ms :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý