Problém s Firefoxem – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s Firefoxem – CSS – Fórum – Programujte.comProblém s Firefoxem – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
spartan130
Newbie
25. 11. 2008   #1
-
0
-

Mám problém a vůbec ho nechápu. Používám externí načítání css stylů do php a něco jsem udělal(vše fungovalo) . Dnes jsem chtěl pokračovat ale ať vymažu celý soubor, změním v něm zápis tohoto css stylu vůbec nic se nestane. V IE jde vše v pořádku co s tím?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.25.21.–
Reklama
Reklama
spartan130
Newbie
27. 11. 2008   #2
-
0
-

Už asi vím, v čem byl problém ale nevím, jak ho napravit. Vše píšu v PSPadu a nějak automaticky mi to přepisuje písmena na velká nebo malá např. $_GET na $_get, což potom samozřejmě nefunguje..a většinu ostatních prvních písmen zase z malých na velké, co s tím?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.25.21.–
KIIV+42
God of flame
27. 11. 2008   #3
-
0
-

vypni automaticky opravy a nahrady a nemackat klavesove zkratky ktere zmensi nebo zvetsi vse v dokumentu
nebo pouzivej neco co nema tydle "prednosti" .. treba gvim :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
spartan130
Newbie
27. 11. 2008   #4
-
0
-

A je to tu zase. Mám soubor style.css, který načítám externě :

#tab_l  {   position:absolute;

left:100px;
top:500px;
}

a funguje mi to jen v opeře, ve FF ne. Když změním jméno na tab_leva a samozřejmě i v dalším souboře, kde je pak id="tab_leva" tak už to nefunguje ani ve FF ani v Opeře, můžete mi někdo poradit? Jinak asi můžu s css skončit, protože já za 2 dny udělám věc, kterou bych jinak dělal 20 minut..

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.25.21.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Zatěžování Firefoxem — založil Bengo

Problém — založil Trumpetka

Problém s VC++ — založil beb

Problém s $this — založil Marty

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý