Problémy se zápisem do db – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Problémy se zápisem do db – Python – Fórum – Programujte.comProblémy se zápisem do db – Python – Fórum – Programujte.com

 

kropac0
Duch
3. 12. 2008   #1
-
0
-

Čao,
dělám na semestrálce z programování a vyskytl se menší probém, nejde mě zápis do db x(
Opravdu jsem zkusil snad vše co mě napadlo, vůbec nemám páru, proč to dělá problémy :( , čtení z db je v pořádku.
mohli by jste mě prosimvás poradit co s tím



# -*- coding: cp1250 -*-
from Tkinter import *
from sqlite3 import dbapi2
import time

class CPridejZakazku:

def __init__(self, master):

self.master = master
self.pripojeni = dbapi2.connect('..\db\db')
self.grafickaCast()


def grafickaCast(self):

...

def pridejZakazku(self):

self.pripojeni.execute('INSERT INTO zakazkyn (datum_obj, datum_kdy, id_zak, mesto_odk, ulice_odk, mesto_kam, ulice_kam, poznamka, vyreseno) VALUES ( ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?, ?)', (self.datumObj.get(), self.datumKdy.get(), self.idZak.get(), self.odkMesto.get(), self.odkUlice.get(), self.kamMesto.get(), self.kamUlice.get(), self.poznamka.get(1.0, END), "0"))
self.master.destroy()

def __del__(self):

print 'Okno pridej zakazku zavreno.'
self.pripojeni.close()

def main():
root = Tk()
app = CPridejZakazku(root)
root.mainloop()

if __name__ == '__main__':
main()

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.150.–
Blujacker
~ Moderátor
0
Grafoman
3. 12. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 66.68.54.–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
kropac0
Duch
3. 12. 2008   #3
-
0
-

jasně, díky moc, vůbec nevim, jak mě to mohlo vypadnout :smile13:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.128.150.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Problemy se zapisem do db — založil silent

Problém se zápisem — založil cenda585

Problém se zápisem Xml v C# — založil Petr.Hribal

Problém se zápisem fopen — založil ProTom

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý