Tlačítko myši – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tlačítko myši – .NET – Fórum – Programujte.comTlačítko myši – .NET – Fórum – Programujte.com

 

zonda0
Stálý člen
12. 12. 2008   #1
-
0
-

Neviete ako urobiť žeby počítaš sám stlačil ľavé tlačítko myši ???

Hľadal som to na googli ale nič !

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.240.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Santas0
Věrný člen
12. 12. 2008   #2
-
0
-

ja som to nedavno hladal a nebol to problem vygooglit

[DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto, CallingConvention = CallingConvention.StdCall)]

public static extern void mouse_event(long dwFlags, long dx, long dy, long cButtons, long dwExtraInfo);

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
zonda0
Stálý člen
12. 12. 2008   #3
-
0
-

Ako to som našiel aj ja :)
ALe neviem kde to mám dať ??? Lebo my píše chybu v DllImport



[DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto, CallingConvention = CallingConvention.StdCall)]
public static extern void mouse_event(long dwFlags, long dx, long dy, long cButtons, long dwExtraInfo);


Keby sa niekomu chcelo tak najlepšie by bolo keby tu dal niekto neaký príklad ??

Ale aj tak dík :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.240.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
12. 12. 2008   #4
-
0
-

To zonda : A neříká ti něco, že bys měl tu chybu napsat? Nebo ještě lépe, že bude problém v importu namespaců? Není to napsasné přímo v té chybě?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Santas0
Věrný člen
12. 12. 2008   #5
-
0
-

nechyba ti

using System.Runtime.InteropServices;

?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
paashi0
Super člen
14. 12. 2008   #6
-
0
-

Tohle nevydržím: To si musíš koupit do PCI slotu takovou kartu, no a ta vždycky vystrčí prst a na tu myšku klikne....

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.11.–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
zonda0
Stálý člen
14. 12. 2008   #7
-
0
-

paashi : neviem čo tým myslíš :P

A pre tých čo chcú vedieť ako to má vyzerať :



using System.Runtime.InteropServices;
...
[DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto, CallingConvention = CallingConvention.StdCall)]
public static extern void mouse_event(long dwFlags, long dx, long dy, long cButtons, long dwExtraInfo);

private const int MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = 0x02;
private const int MOUSEEVENTF_LEFTUP = 0x04;
private const int MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = 0x08;
private const int MOUSEEVENTF_RIGHTUP = 0x10;

public void Lave(int x, int y)
{
Cursor.Position = new Point(x, y);
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN | MOUSEEVENTF_LEFTUP, x, y, 0, 0);
}

public void Prave(int x, int y)
{
Cursor.Position = new Point(x, y);
mouse_event(MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN | MOUSEEVENTF_RIGHTUP, x, y, 0, 0);
}


A neviete prečo my niekedy neche odoslať odpoved ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.62.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
sunamo0
Newbie
5. 1. 2009   #8
-
0
-

Co jsi chtěl říct tím "odeslat odpověď"?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.86.–
[url]http://sunamo.aspone.cz[/url]
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Prave tlačítko myši — založil stanke

Spojazdnenie myši — založil Grungy

Pohyb s myší — založil radar.sm

Posunutí myši — založil DV

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý