Místo zkompilovaných souborů – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Místo zkompilovaných souborů – Python – Fórum – Programujte.comMísto zkompilovaných souborů – Python – Fórum – Programujte.com

 

Navara0
Návštěvník
13. 12. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den, prosím nepomohl byste mi někdo?
Potřeboval bych poradit, jak změnit složku do které se při použití kompilátoru py2exe generuje exe a další soubory. (standardně je to Documents and Settings/Uživatel)
A ještě jak se v py2exe nastaví aby se nevytvořilo jedno exe a dalších X souborů okolo, ale aby se vytvořilo jedno velké exe.
Díky moc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.170.–
cepin
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
18. 12. 2008   #2
-
0
-

1. cd kam/to/chces
2.to myslim nejde

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.145.–
Navara
~ Anonymní uživatel
68 příspěvků
19. 12. 2008   #3
-
0
-

Jde, je to napsaný v jednom článku tady, akorát nevim kde a není tam postup... právě

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.170.–
kafcha
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 12. 2008   #4
-
0
-

doporucuji prostudovat
http://www.py2exe.org/index.cgi/SingleFileExecutable
ale nekdy me to zlobivalo
myslim ze nejlepsi je nechat vytvorit 'vice souboru' a obalit to instalatorem

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.65.–
kafcha
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
23. 12. 2008   #5
-
0
-

jeste pridam jednoduchy script, ktery test.py zkompiluje do adresare dist.single + nektere 'potrebne veci' pribalene v zipu

from distutils.core import setup

import py2exe, sys, os

sys.argv.append('py2exe')
setup(
options = {'py2exe': {'bundle_files': 1,'dist_dir':'dist.single' }},
console = [{'script': "test.py"}]
)

pokud pridate jeste
zipfile = None

tak vam to zabali do jednoho souboru

ale ja osobne s tim nemam uplne dobre skusenosti, napriklad jsem to nemohl takhle rozchodit, kdyz jsem pouzival pygre

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.65.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

? místo diakritiky — založil A

Akce místo cyklu — založil Matěj Andrle

Volné místo Testera — založil remmidemmi

PHP místo framů — založil Luďas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý