Nieco ako ORDER BY – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nieco ako ORDER BY – MySQL – Fórum – Programujte.comNieco ako ORDER BY – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
24. 12. 2008   #1
-
0
-

Chcem sa opytat ze preco pri takejto poziadavke:



$result = mysql_query("SELECT * FROM pocet ORDER BY pocet");
echo "<table border=\"1\" bgcolor=\"#800080>";
echo "<tr><td></td><td>Username</td><td>Počet príspevkov</td>";
while($r=mysql_fetch_array($result))
{
.....
echo "<tr><td>$i</td><td><b>$user1<b></td><td>$pot</td>";
}
echo "</table>";

my vysledky vobec nezoradi podla velkosti cisel!neviete cim to moze byt?Inak potrebujem aby mi vysledky zoradilo od najvacsieho po najmensi

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.137.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
24. 12. 2008   #2
-
0
-

no ja bych mel podezreni na ten stejnej nazev tabulky jako sloupce.... kdyztak se da zkusit treba `pocet`.`pocet` (prvni je nazev tabulky a druha cast sloupce)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
24. 12. 2008   #3
-
0
-

ja nemam problem s tym,ze mi to neusporiada ale usporiada mi to napr. mam cisla 1,100,1000,9 a usporiada mi ich takto 9,1000,100,1 a to neni spravne teda ja by som potreboval aby to usporiadalo tak ako ma

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.137.–
KIIV+42
God of flame
24. 12. 2008   #4
-
0
-

jo takhle... pridava se ASC jako vzestupne nebo DESC jako sestupne

tj ORDER BY neco ASC

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV+42
God of flame
24. 12. 2008   #5
-
0
-

jo a pokud mas ty cisla ulozeny jako varchar tak to radi tak jak umi.. tj nejdriv prvni znak pak dalsi a dalsi a dalsi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý