SQLEXPRESS databaze a Membership – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

SQLEXPRESS databaze a Membership – .NET – Fórum – Programujte.comSQLEXPRESS databaze a Membership – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
rybar730
Newbie
4. 3. 2009   #1
-
0
-

Zdravicko vsem. Rad bych vas pozadal o radu. Vytvoril jsem si na lokale databazi a pripravil pro Membership ale nevim jakym zpusobem ji mam ted vnutit na webhosting respektive dopsat do Web.configu.
Predpokladam ze asi budu muset zmenit providera mebershipu na tu moji mdf databzi ze?
Nevite jakym zpusobem nebo co mam pridat (popripade nejaky odkaz)?

Normalni databazi a ConnectionString mi samozrejme funguje tuhle pridavam jako druhou databazi pro Membership.

Diky za jakoukoliv radu/napad

Nahlásit jako SPAM
IP: 131.207.242.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
4. 3. 2009   #2
-
0
-

Nemelo by stacit ji pridat jako dalsi connection string do web.configu?Nebo co konkretne myslis tim Membershipem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
rybar730
Newbie
4. 3. 2009   #3
-
0
-

No myslim ze musis prave rict Membershipu kterou databazi ma vyuzivat a toto nastaveni je defaultne na localnim SQL Servru proto se musi pridat provider do Web.configu...teda aspon si to myslim..zkousel jsem neco takoveho ale zatim neuspesne



<connectionStrings>
<clear/>
<add name="ConnectionString" ....pro prvni databzi>
<add name="MyMembership" connectionString="data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\VlcoviceMnisi.mdf;Initial Catalog=Vlcky;Integrated Security=True;Database=Vlcky" providerName="System.Data.SqlClient"/>
</connectionStrings>
<system.web>
<membership>
<providers>
<add connectionStringName="MyMembership" name="MySqlMembershipProvider" type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider, System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" />
</providers>
</membership>


zkousel jsem menit i nemaProvider ale proste zatim bezuspesne...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.81.74.–
dannyk0
Věrný člen
4. 3. 2009   #4
-
0
-

Podle toho,co tu mas to vypada v poradku, zkus to porovnat s timhle:



http://www.aspcode.net/Webconfig-and-membership.aspx


A uvidis

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 84 hostů

Podobná vlákna

ASP.NET3.5 - Membership — založil Ahorn

Databáze — založil Gen

Databáze — založil Tomáš

C++ a databáze — založil miguel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý