Skryt - zobrazit div – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Skryt - zobrazit div – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comSkryt - zobrazit div – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
marioff0
Expert
5. 3. 2009   #1
-
0
-

ahojte, v JavaScripte moc neviem (po pravde tak max. podmienky :D )

robim taketo nieco:

<div onmousemove="zobraz()" onmouseout="ukry()" style="......">

prvy riadok bla bla
<div id="skrytydiv" style="display: none;">
skryty riadok ....
</div>
</div>

kod JS:
function zobraz() {
document.getElementById("skrytydiv").style.display = "block";
}
function ukry() {
document.getElementById("skrytydiv").style.display = "none";
}


no a aked prejdem mysiakom cez prvy riadok, zobrazi sa mi druhy, ale ked prejdem na ten druhy tak to zmizne... a ja potrebujem to aby mi to zobrazilo len ked prejdem na prvy riadok a zmizlo az ked dam prec mysiaka uplne prec z toho hlavneho divu... Teda aby display:block ostalo aj po "najeti" na druhy riadok...

diki za pomoc (este lepsie priklad) ... uz sa s tym param dlho a nic... a newiem ani ako sa na toto spitat gooooogla..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Reklama
Reklama
marioff0
Expert
5. 3. 2009   #2
-
0
-

zmenil som onmousemove za onmouseover a uz to ide... prosim o lock

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý