Vypis... – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vypis... – PHP – Fórum – Programujte.comVypis... – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pavel0
Duch
29. 8. 2006   #1
-
0
-

dobrý den .. podrebuju pomoct ... v php jsem uplny zacatecnik ..
podrebuju pomoct z jednou veci . chtel jsem udelat online aktualizaci fotbalovych tabulek ktere jsem chtel stahovat z jednohowebu.
no nacist tu stranku umim :) ale podreboval bych vypsat jenom urcitou cast
jenom ty tabulky .. ostatni veci nechcu kod .. reg. vyrazu .. na to jsem blby .. muzete pomoct ?
zacina to ...
<!-- tabulka kola souteze-->
<div id="center-stat-soutez">

atd ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jakub0
Super člen
29. 8. 2006   #2
-
0
-

Prosím vložte sem celý (x)html kód. Z té části to myslím nikdo nevykouzlí :) . Nebo odkaz na ty stránky, kde je ten kód, který byste chtěl parsovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Pavel0
Duch
29. 8. 2006   #3
-
0
-

:) kod je



<div class="title">Gambrinus liga</div>
<div class="title-bottom">Tabulka 5.kolo</div>
<div class="tabulka">
<table width="100%" border="0" cellpadding="2" cellspacing="0">
<tr class="head">
<td width="50">Po?ad?</td>
<td>Mu?stvo</td>
<td width="15">Z</td>
<td width="15">V</td>
<td width="15">R</td>
<td width="15">P</td>
<td width="20">SK</td>
<td width="15">B</td>
</tr>
<tr>
<td width="50">1</td>
<td><a href="?page=druzstvo&d=769&t=17&m=9">FK Mlad? Boleslav</a></td>
<td width="15">5</td>
<td width="15">4</td>
<td width="15">1</td>
<td width="20">0</td>
<td width="15">9:1</td>
<td width="10">13</td>
</tr>

... furt se okakuje pro kazde druzstvo :)

<tr>
<td width="50">16</td>
<td><a href="?page=druzstvo&d=770&t=17&m=9">SK Sigma Olomouc</a></td>
<td width="15">5</td>
<td width="15">0</td>
<td width="15">1</td>
<td width="20">4</td>
<td width="15">2:9</td>
<td width="10">1</td>
</tr>
</table>?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
29. 8. 2006   #4
-
0
-



//A nestacilo by ?
$tabulka = substr($cela_stranka, strpos($cela_stranka, "<div class="title">Gambrinus liga</div>"), strlen($cela_stranka)); //Ten retezec se musi vyskytnout tesne pred tou tabulkou, pokud by se vyskytl driv, museli bychom zkopírovat věc textu, tak aby vysledna data souhlasila.

/*
Napriklad: "<div class="title">Gambrinus liga</div>
<div class="title-bottom">Tabulka 5.kolo</div>
<div class="tabulka">"
*/
$tabulka = substr($tabulka, 0, strpos($tabulka, "</table>") + 9);
//Pro kontrolu
echo $tabulka;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Pavel0
Duch
29. 8. 2006   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
29. 8. 2006   #6
-
0
-



$cela_stranka = file_get_contents("http://efotbal.cz/index.php?page=souteze&a=4&t=2&m=9");

$tabulky = substr($cela_stranka, strpos($cela_stranka, "<!-- tabulka kola souteze-->"), strpos($cela_stranka, "<!-- pravy sloupec prostredku -->") - strpos($cela_stranka, "<!-- tabulka kola souteze-->"));

$matches = "";

preg_match_all("/>(Tabulka.*)</im", $tabulky, $matches);

$nazvy_tabulek = $matches[1];

preg_match_all("/<table.*>.*</table>/imsU", $tabulky, $matches);

$tabulky = $matches[0];

echo $nazvy_tabulek[0].$tabulky[0];

?lo by to je?t? v?c rozvinout, ale u? te? je ten k?d pomal?. Lep?? metoda by byla asi kombinace substr(); a strpos();.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Jakub0
Super člen
29. 8. 2006   #7
-
0
-

Nová, lepší verze:



$cela_stranka = file_get_contents("http://efotbal.cz/index.php?page=souteze&a=4&t=2&m=9");

$tabulky = substr($cela_stranka, strpos($cela_stranka, "<!-- tabulka kola souteze-->"), strpos($cela_stranka, "<!-- pravy sloupec prostredku -->") - strpos($cela_stranka, "<!-- tabulka kola souteze-->"));

$matches = "";

preg_match_all("/>(Tabulka.*)</im", $tabulky, $matches);

$nazvy_tabulek = $matches[1];

preg_match_all("/<table.*>.*</table>/imsU", $tabulky, $matches);

$tabulky = $matches[0];

$pattern = "/<tr.*>.*<td.*>(.*)</td>.*<td.*>(.*)</td>.*<td.*>(.*)</td>.*<td.*>(.*)</td>.*<td.*>(.*)</td>.*<td.*>(.*)</td>.*<td.*>(.*)</td>.*<td.*>(.*)</td>.*</tr>/imsU";

//Prvni tabulku zpracujeme
preg_match_all($pattern, $tabulky[0], $matches);

for($i = 1; $i != 9; ++$i) {
$nazev_sloupce = array_shift($matches[$i]);
$sloupce_prvni_tabulky[$nazev_sloupce] = $matches[$i];
echo "Hodnoty v poli s klicem(sloupcem) $nazev_sloupce: ";
var_dump($sloupce_prvni_tabulky[$nazev_sloupce]);
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
Pavel0
Duch
29. 8. 2006   #8
-
0
-

:)) super :d dík ... moc dekuju :)
:ok::))

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 68 hostů

Podobná vlákna

Výpis z DB — založil MiMi

C# vypis — založil celi

[db] výpis — založil ceska_fojak

Vypis udajov z db — založil JannyM

Vypis do checkbox — založil frytol

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý