[C#] Free Download Manager – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[C#] Free Download Manager – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] Free Download Manager – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
p-r-e-d-a-t-o-r
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
10. 3. 2009   #1
-
0
-

Cawte, xcel by som si spravit Free Upnito Download Manager tak ze by som zadal do programu Linky a on by pockal XXX sekund pak by odckrkol Suhlasim s pravidlami alebo take daco a klikol na pokracovat potom by zase pockal 2 sekundy a dal stahovat subor dalo by sa to dajak spravit ?
pls poradte lebo ani nvm presne co mam hladat v Googli :( :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.27.–
Reklama
Reklama
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
10. 3. 2009   #2
-
0
-

nic proti ale z tvojho prispevku je vidiet ze sa v .NET nevyznas, takze na to kasli, je to hodne prace, ani skusenejsiemu programatorovi sa do toho nechce... treba sa kafrat v zdrojakoch danej stranky. Za mesiac to nemusi uz fungovat, lebo je pravdepodobne, ze sa to rozsiri, a oni zmenia nieco v stranke.

aby som nebol tak offtopic, vyhladaj si String.IndexOf, String.Substring, pripadne Regex triedu, dalej HttpWebRequest, alebo lepsie WebBrowser (kedze na upnito a podobnych strankach pouzivaju aj javascript).

Vela stastia.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.99.–
p-r-ed-a-t-o-r
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
11. 3. 2009   #3
-
0
-

ze sa nevyznam xD
chlapce mam na konte uz aj hru ;)
iba sa moc nevyznam v oblasti WEB :/
a napadlo ma ze by som to spravil inak jednoducho by som premiestil mysku na urcite pozicie a simuloval kliknutie :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.27.–
dannyk0
Věrný člen
11. 3. 2009   #4
-
0
-

No tak pak muzes zkusit jak pise vyse ten webbrowser, pak treba WebClient tridu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
aTTix0
Návštěvník
12. 3. 2009   #5
-
0
-

p-r-ed-a-t-o-r napsal:
ze sa nevyznam xD
chlapce mam na konte uz aj hru ;)
iba sa moc nevyznam v oblasti WEB :/
a napadlo ma ze by som to spravil inak jednoducho by som premiestil mysku na urcite pozicie a simuloval kliknutie :)



Můžeš mi dát link na tu tvou hru ? Rád bych se mkrnul :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.180.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Layout Manager — založil crash

Manager na diskete — založil Bengo

OneSkill Manager — založil Awer

Java File manager — založil Apocalipta

Opengl object manager — založil lukas.balaz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý