Problem s < a > – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s < a > – MySQL – Fórum – Programujte.comProblem s < a > – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
13. 3. 2009   #1
-
0
-

dobry den, mam takyto prikaz:



$time = time();
$sql = mysql_query("SELECT * FROM zapasy WHERE time > $time");

a vysledky mi neozbrazi ziadne.....a pritom tie udaje v db vacsi ako skutocny time();
co mam zle?dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.1.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
13. 3. 2009   #2
-
0
-

To 7raul : jakého typu, popř. co je uložené ve sloupci time?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
13. 3. 2009   #3
-
0
-

To crAzY^ :
stlpec time ma taketo udaje:
typ:bigint(50)
a nachadzaju sa v nom len cisal(cas a datum)
priklad:
1234540800

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.25.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
13. 3. 2009   #4
-
0
-

funkce time ti vrátí počet sekund od 1.1.1900 0:00 čili v tom sloupci musíš mít také počet sekund od tohoto data pokud je chceš porovnávat

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
13. 3. 2009   #5
-
0
-

To crAzY^ :

	

$datum=$_POST['datum'];
$hodina=$_POST['hodina'];
$minuta=$_POST['minuta'];
$microdate = EregI_Replace("/", "-", $datum);
$micro_nahrada = "".$microdate." ".$hodina.":".$minuta."";
$microtime = strtotime("$micro_nahrada");

a ten $microtime mi zapise do db a teda porovnavam napr. toto:
1236934800 a 1236938373
ked si spravim takyto script:
<?php

$cas=strtotime("13-3-2009 10:00");
$time = time();
if ($cas>$time){
echo strtotime("13-3-2009 10:00"), "je viac ako";
echo $time;
}
if ($cas<$time){
echo strtotime("13-3-2009 10:00"), "je menej ako";
echo $time;
}
?>

tak mi to porovna dobre ale z db nie preco?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.25.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
13. 3. 2009   #6
-
0
-

v jakem formatu je $_POST[datum] ???
musí být ve formátu den/mesic/rok

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
13. 3. 2009   #7
-
0
-

To crAzY^ :
datum ma format:
12/3/2009 a funkciou EregI_Replace nahradzam tie / za - :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.52.–
7raul
~ Anonymní uživatel
155 příspěvků
15. 3. 2009   #8
-
0
-

tak problem som vyriesil mal som takyto kod:

<?

$cas = time();
mysql_query("SELECT * FROM tabulka WHERE stlpec NOT LIKE 0 AND time < $cas");

a po takejto uprave:
<?

$cas = time();
mysql_query("SELECT * FROM tabulka WHERE stlpec NOT LIKE '0' AND time < $cas");

to slape ako ma :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.57.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Problem s VS C# — založil Mrakoplas

Problem — založil jurec

Problém — založil pali6

Problém v C — založil Robin

Problém v C++ — založil Anonim

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý