Win32 API - zdroje – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Win32 API - zdroje – C / C++ – Fórum – Programujte.comWin32 API - zdroje – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Rišo Kakaň0
Stálý člen
31. 8. 2006   #1
-
0
-

K?d zdroja:



#include "API_private.h"
#include "afxres.h"

101 ICON DISCARDABLE "grafika/ikona.ico"
102 CURSOR DISCARDABLE "grafika/3dgarro.cur"

MAINMENU MENU DISCARDABLE
BEGIN
POPUP "&S?bor"
BEGIN
MENUITEM "&Nov?",IDM_NEW
MENUITEM SEPARATOR
POPUP "Ta&jomstvo"
BEGIN
MENUITEM "&Truhla tajomstiev",IDM_SECRET
END
MENUITEM SEPARATOR
MENUITEM "&Koniec",IDM_END
END

POPUP "&Ostatn?"
BEGIN
MENUITEM "&N?poveda",IDM_HELP
MENUITEM SEPARATOR
MENUITEM "&O Aplikacii",IDM_ABOUT
END
END


M?m Dev-C++ najpriv to skopiloval vpohode ale teraz to nejde vypisuje mi:
7 C:Documents and SettingsMiroslavDesktopProgramingWin32 APIAPI.rc expected `,' or `;' before numeric constant. ?

V ?om je problem iba som pridal do linkeru openGL kompilator a uz to nefungovalo tak som ho dal zas prec a aj tak. Pros?m pomoc.

PS.: Sorry za gramatiku.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Martin0
Duch
1. 11. 2006   #2
-
0
-

Problem je v tom ze ti nekde v kodu API.rc chybi znak ";" nebo ,

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
zacatecnik0
Super člen
4. 11. 2006   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 92 hostů

Podobná vlákna

Win32 API — založil survik1

CHECKBOX WIN32 API — založil Loli

Kniha o Win32 Api — založil petris123

Dialog ve Win32 API — založil david v.

Správy v Win32 API — založil Rišo Kakaš

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý