Uziti cin.eof() – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Uziti cin.eof() – C / C++ – Fórum – Programujte.comUziti cin.eof() – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vyhnanek0
Duch
3. 4. 2009   #1
-
0
-

Zdravim,
chtel bych se zeptat jakym nejjednodussim zpusobem by slo zapsat kde uzivatel zadava cisla v cyklu a pri zadani ctrl+z by program vypsal "ukonceni zadavani" a ukoncil se, diky moc za radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.164.–
Reklama
Reklama
C++
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
3. 4. 2009   #2
-
0
-

#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
int ll;
cin >> ll;
while(cin.eof() == false)
cin >> ll;
cout << "konec";
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.86.–
vyhnanek0
Duch
3. 4. 2009   #3
-
0
-

Kdyz ale tohle pouziju tak pri napsani ctrl z mi to stejne spadne a nevypise konec.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.164.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
3. 4. 2009   #4
-
0
-

To vyhnanek : tak to nechápu protože vstup se z objektu cin přebírá až při stisknutí enteru

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
vyhnanek0
Duch
3. 4. 2009   #5
-
0
-

To crAzY^ : cely co potrebuju ze az uzivatel zada ctrl+z tak to vypise konec a ukonci se program jenze tady kdyz zadam ctrl+z tak se nevypise nic a okno s programem se zavre.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.164.–
C++
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
3. 4. 2009   #6
-
0
-

To ze sa ti to automaticky zatvori neznamena ze ti to padlo ...
Ak chces to okno nechat pootvorene tak
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
int ll;
cin >> ll;
while(cin.eof() == false)
cin >> ll;
cin.clear();
cout << "konec";
cin.get();
return 0;
}

alebo ked nechces pouzivat cin.get() tak to otvaraj cez prikazovy riadok, je to konzolova aplikacia cize by sa to aj cez to malo otvarat ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.86.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 86 hostů

Podobná vlákna

Cin, cin.get(),...atď — založil PeterSura

Cin.get() cin.line() — založil H3ll

$_POST uziti — založil Petr

$_POST uziti — založil Petr

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý