Pomoc na mojej stránke – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc na mojej stránke – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comPomoc na mojej stránke – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
22. 4. 2009   #1
-
0
-

Prosím vás kto mi pomôže?

http://muzika.heskovci.sk/mladi_vystoupeni.html

Máme tu vystúpenia a za ten svet nemôžem pírísť na to, prečo je hore tá velká medzera....nemôžte mi niekto pomôcť?

Zdrojový kód na stránke zistíte Ctrl+U......ja viem, že to viete;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.236.–
Reklama
Reklama
pawlik0
Grafoman
22. 4. 2009   #2
-
0
-

body, html{

margin: 0 auto;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
22. 4. 2009   #3
-
0
-

To pawlik :
Mozes pls vysvetlit? to je v CSS?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.236.–
pawlik0
Grafoman
22. 4. 2009   #4
-
0
-

jj, melo by to byt ono. zkus to dat na zacatek csska

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
netman920
Super člen
22. 4. 2009   #5
-
0
-

mno to je tak ked to niekto chcel dat na CMS a prerobit to a niekto to zmazal vsak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
netman920
Super člen
22. 4. 2009   #6
-
0
-

To pawlik :
ide o to ze cely layout je nanic..
je to robene absolut. poziciovanim, pretym este tabulky... atd.

a margin 0 auto nezmensi medzeru ale iba stranku vystredi , ale stranka uz vystredená je..

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
pawlik0
Grafoman
22. 4. 2009   #7
-
0
-

netman92: Netuším, proč by margin 0 to měl dávat na střed. Mě jde o to nastavit margin u body defaultně na nulu. Jinak ten kód jsem nějak moc neprohlížel, jen počítám že tam by mohl byt problem.

Edit: A není to absolutní pozicování, ale relativní. A to je docela velkej rozdíl :P
Kdyby to bylo absolutně, musel by se přepsat layout, ale když je to relativně stačí připsat řádek, který jsem posílal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
netman920
Super člen
22. 4. 2009   #8
-
0
-

myslim ze ide o to ze logo je moc siroke a niekde ma abs. poziciovanie a niekde nie..
preto to blble...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
pawlik0
Grafoman
22. 4. 2009   #9
-
0
-

Pardon, asi jsem myslel na něco jiného. Já myslel, že jde o mezeru mezi začátkem stránky a hlavičkou. Pokud je řeš o mezeře na začátku obsahu, tak to je chyba celého layoutu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
netman920
Super člen
22. 4. 2009   #10
-
0
-

asi myslel medzi menu a prvymi odkazmi... asi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.226.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Viac jazykov na stranke — založil Marty_SVK

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý