ASP.NET: Text Box, Multi Line - vkládání textů – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET: Text Box, Multi Line - vkládání textů – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET: Text Box, Multi Line - vkládání textů – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
25. 4. 2009   #1
-
0
-

Zdravím.
Mám textbox a tlačítko. Na událost tlačítka mám nastavené:

this.TextBox1.Text = this.TextBox1.Text + "Neco";

Toto mi ale ten text Neco přidá na konec. Já bych potřeboval, aby se to Neco vložilo přesně tam, kde je ten blikající textový kurzor. Tj, tam, kde právě budu psát, třeba na tředím řádku, ...

Nevím jak to udělat.

Mohly by jste mi prosím něko poradit ?
Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
25. 4. 2009   #2
-
0
-

Na začátek detail k tomu tvému kousku kódu, dá se to zapsat i elegantněji jako

this.TextBox1.Text += "Neco";
Jinak k problému - osobně bych to udělal přes StringBuilder a metodu Insert(int, string) - z textu v TextBoxu uděláš StringBuilderem nový string, na určitém indexu přidáš určitý string právě pomocí metody Insert a tenhle nový string pak hodíš zpět do TextBoxu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
25. 4. 2009   #3
-
0
-

To Chrasty : To je trošku overkill, nemyslíš? Takhle to sice bude fungovat, ale bude nutný reload stránky nebo Ajax. Elegantnější je řešit to na straně klienta Javascriptem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
25. 4. 2009   #4
-
0
-

Omlouvám se, máš pravdu. V tu chvíli jsem to jaksi nedomyslel:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 32 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý