CMS v ASP.NET, C# - spolupráce – Inzerce – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

CMS v ASP.NET, C# - spolupráce – Inzerce – Fórum – Programujte.comCMS v ASP.NET, C# - spolupráce – Inzerce – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
384478899 - ICQ
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
5. 5. 2009   #1
-
0
-

Hledám někoho, kdo by měl zájem a čas, jen tak pro zábavu a zadarmo, zkusit sestavit redakční systém v ASP.NET. Nejsou zde pochopitelně žádná časová omezení, prostě jak to půjde, tak to půjde. Mám víceméně rozhodnuto, že by to měl být systém pro blog, pokud bude mít spolupracovník zájem, můžeme udělat i portálovou verzi. Jinak mám pár věcí ohledně toho systému navržených, hlavně databázovou strukturu a "co to vlastně bude umět", tudíž z větší části by se systém teprve navrhoval. Případný zájemce, který by si chtěl jen tak pohrát a získat zkušenosti, nechť mi napíše na ICQ. Těším se na spolupráci :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.97.–
Reklama
Reklama
plasmo0
Věrný člen
6. 5. 2009   #2
-
0
-

Můžem se domluvit :) ale pracovat bych začal až za 14dní, maturita je přednější:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
6. 5. 2009   #3
-
0
-

Těší mě, že má někdo zájem :) A s těmi 14 dny souhlasím - taky mám jeden projektík, co potřebuje dorazit. Preferoval byste (nebo můžu tykat?) komunikaci po ICQ/MSN nebo po mailu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.97.–
Datlik0
Návštěvník
23. 5. 2009   #4
-
0
-

prosim vas nwm kam to napsat nove tema se mi zakladat nechce tak to pisu sem c++ jakstaks zvladam a chtel bych aspon mit prestavu co se mam ucit za jazyk v kterem se delaji casto hry a jak tu vsichni pisou ze schanej programatory tak abych pak mohl byt i ten clovek co jim napise a rekne ze jim to udela tak prosim o radu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 5. 2009   #5
-
0
-

To Datlik : Nevím, jestli je tohle nejvhodnější sekce, ale C++ je na hry hodně používané. Nemysli si, že po týdnu učení budeš moct dělat hry, abys pak nebyl zklamaný. Dej si spíš nějaké dosažitelnější cíle, než mega-super-cool obrovské 3D hry typu Crysis. Podle stylu vyjádřování si troufám hádat, že přesně takové plány máš. Nebrat osobně:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Datlik0
Návštěvník
23. 5. 2009   #6
-
0
-

No někde hluboku ve mě určitě,ale sem smířenej , že to sám nedokážu.Když to teď po sobě čtu vidím to taky ale to je teď jedno.Ale vracím se znovu k otázce co za jazyk se učit?Kterým se daj tvořit právě ty hry(zase to vypadá že chci hru co?)nebo programy a ne jen konzole.Jěžiš ty háčky,čárky jsou těžký.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Quiark0
Věrný člen
23. 5. 2009   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 5. 2009   #8
-
0
-

To Datlik : Hry a okénkové aplikace můžeš dělat téměř v čemkoliv - C++, C#, Java, Python, ... Když už děláš C++, zůstal bych u něj.

2 Quiark: Zajímavá stránka, taky se na ni mrknu:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Datlik0
Návštěvník
23. 5. 2009   #9
-
0
-

Nechápu C++ se učim z knížky Mistrovství v C++ a je tam jen konzole.Co já znám tak na "okénkovou aplikaci"je potřeba Win32 api neob openGL možná se mýlim ale nevim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Quiark0
Věrný člen
23. 5. 2009   #10
-
0
-

Jo, na grafiku v C++ musíš použít nějakou knihovnu (protože C++ je multiplatformní a běží i na zařízeních, které žádnou grafiku neumí, takže to holt není jeho součást). WinAPI, OpenGL nebo tak něco. Na hry se často používá SDL (vygůgli si to a stáhni). A doporučuju si prostudovat tamten odkaz (+ další stránky na té wiki), zodpověděl jsem tam myslím dost dotazů začátečníků.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
23. 5. 2009   #11
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Datlik0
Návštěvník
23. 5. 2009   #12
-
0
-

Aha díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
mephi0
Expert
25. 5. 2009   #13
-
0
-

tak to je dost offtopic, ale Datlik. To ze kniha sa zaobera konzolou neber akoze sa ucis nieco ine. Ta konzola ma jednoduchy vstup a vystup. Je idealna na zvladnutie jazyka. Ak začneš s API alebo nebodaj OpenGL a nebudeš vedieť čo su pointery a nebudeš zbehlý v jednoduchej algoritmizácii, nemaš šancu. Ist vsetko zaradom a hlavne vsetkemu chapat. Čo sa tyka c++ neviem, ja som začínal práve s ním, ale neviem či je to najlepšia voľba. Na tvojom mieste začnem s niečim novším a hlavne vyšším. Napríklad ak začne s C#a prestane ťa to baviť, môžeš ho využiť na tvorbu webu (ASP.NET).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 21 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý