Pomoc funkcia – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc  funkcia – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc funkcia – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

bbeni0
Návštěvník
8. 5. 2009   #1
-
0
-

mam skoro hotovy program len je tam nejaka chyba vo funkcii hladaj
neviem si s tym poradit....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.5.–
Bald3rr0
Super člen
8. 5. 2009   #2
-
0
-

To bbeni : At delam, co delam, zadnou fci hladaj tam nevidim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
bbeni0
Návštěvník
8. 5. 2009   #3
-
0
-

mas pravdu ,pripojil som zly subor
skus tento...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.5.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
8. 5. 2009   #4
-
0
-

to je popis chyby jak se patri .. nefunguje ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
bbeni0
Návštěvník
9. 5. 2009   #5
-
0
-

preto treba opravit funkciu hladaj

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.5.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
9. 5. 2009   #6
-
0
-

To bbeni : Ono by bylo dobre napsat cot o dělá nebo nedělá. Jinak se tím nebude nikdo zabývat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 5. 2009   #7
-
0
-

ikdyz co sem se letmo jeste podival narazil sem na tuto podminku *Z[j].Cislo = ev hadej co to udela ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
bbeni0
Návštěvník
9. 5. 2009   #8
-
0
-

To redaktor: ma to pridat novu knihu ,odstranit,vyhladat podla evidencneho cisla ,zotriedit podla priezviska autora,ulozenie do suboru
vsetko mam okrem vyhladania
TO KIIV ako by to malo byt spravne ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.5.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 5. 2009   #9
-
0
-

To bbeni : predpokladam ze to chces porovnat.. ne prepsat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 5. 2009   #10
-
0
-

bbeni napsal:
To redaktor: ma to pridat novu knihu ,odstranit,vyhladat podla evidencneho cisla ,zotriedit podla priezviska autora,ulozenie do suboru
vsetko mam okrem vyhladania



Tim "popsat problem" bylo mysleno jak se to presne chova ... ne program ten je nam u prdele... to hledani ..
ja taky muzu dojit do servisu s autem a rict ze nefunguje... a ze to bude nejspis nekde v predni casti auta... stejne dukladnej popis jako to cos rekl ty...
prides, reknes hledejte chybu... nejaka tam je... mozna nekde pobliz hledani.. jak se to hledani chova? co ocekavas? co dostanes? zhrouti se uplne program? vypisuje to paznaky?

lepe je to popsane zde: http://www.avrfreaks.net/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=72859

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
bbeni0
Návštěvník
9. 5. 2009   #11
-
0
-

ked dam funkciu vyhladaj moj program hned skonci(vypise nejaku chybu)
preto sa pytam aka ma podmienka namiesto *Z[j].Cislo = ev

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.5.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
9. 5. 2009   #12
-
0
-

To bbeni :

if (*Z[j].Cislo =ev)

Toto je vždy vyhodnoceno jako true, protože se jedná o přiřazení. Správně má být asi
if (*Z[j].Cislo == ev)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 5. 2009   #13
-
0
-

To z_moravec : skoda.. takhle na to neprijde sam a hned zitra udela stejnou chybu znova :D

pripadne tam nasadi aspon neco jako "vypisy" ... kdyz me neco nejede, je to prvni co delam... sleduju vsechny promenny, ktery tam figurujou a zjistuju co se s nima deje.. nejlepe krokovanim..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
9. 5. 2009   #14
-
0
-

To KIIV : On by to tu stejně napsal někdo jiný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.110.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Funkcia v JS — založil DuDo

Funkcia — založil ukulele

Konverzna Funkcia — založil me.name

Funkcia PlaySound.. — založil Nrigo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý