Ako spustit Point.java? – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako spustit Point.java? – Java – Fórum – Programujte.comAko spustit Point.java? – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vlado09910
Návštěvník
17. 5. 2009   #1
-
0
-

Ahojte, skusam sa ucit javu podla knihy Java pod lupou, Po 8 cast slo vsetko jak po malse.. az po objekty a triedy..Natukal som zdrojovy kod triedy Point, ako bolo napisane, ale nedari sa mi to spustit.. Aj to javac bez chyby skompiluje ale potom to spustim cez prikaz java a vyhodi hlašku ze mu chyba metoda main, ktora sa v kode vobec nespomina.. Vie mi stym niekto helfnut? Kam ten kod napisat? Alebo co tam chyba? Dik za odpovede

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.245.193.–
Reklama
Reklama
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
18. 5. 2009   #2
-
0
-

Musíš to zkompilovat do souboru Point.class a ten pak spustíš příkazem

java Point

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
vlado09910
Návštěvník
18. 5. 2009   #3
-
0
-

To z_moravec : No ved pisem, ze to som urobil, dokonca kompilacia je bez chyby, ale ked to spustim cez java Point, vypise chybu ze mu chýba "main".. Ona tam samozrejme nie je.. Zacina to:
public class Point
{
private int x;
private int y;
Point()
{
this(0,0);
} atd..urcite si na take nieco spomeniete, z cias ked ste zacinali... (nasleduje this.x, this.y, move

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.64.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
18. 5. 2009   #4
-
0
-

Nojo, ale ona ti tam ta metoda opravdu chybí :-). Musíš mít v třídě Point tuto metodu:

public static void main(String args[])


Protože ta je volána při startu programu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

Podobná vlákna

Java - GUI (ako sa naucit) — založil puko123

Entry point programu — založil Sefiros

[C#] Assembly Entry Point — založil Smokie

SIGnal Floating Point Error — založil SamuelKo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý