Connect to database – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Connect to database  – .NET – Fórum – Programujte.comConnect to database – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Misiak0
Návštěvník
26. 5. 2009   #1
-
0
-

Ahoj
snazim sa connectnut na databazovy server na MSSQL databazu cez visual studio 2088 express edition, ale nejde to. Neponukne mi ziadny potrebny databazovy zdroj na pripojenie po sieti ako je vidno na obrazku,(zial nejde nahrat). POnukne iba try databazove zdroje(acess db file, sql comact 3.5, sql DB file). Pritom mam nainstalovane vsetko co sa tyka .net frameworku 3.5 SP1, Visual studio 2008 Express SP1, SQL Studio managment 2008 (neviem ci ma s tym nejaku suvislost)... Mohol by mi niekto poradit co s tym pls?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.168.–
Reklama
Reklama
Demon
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
26. 5. 2009   #2
-
0
-

Už som to nejakú chvíľu nevidel ale ak sa teraz nemýlim tak by si mal na pripojenie pouzit napr. ten sql connect 3.5... Opravte ma ak sa mýlim.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.85.–
Quiark0
Věrný člen
26. 5. 2009   #3
-
0
-

Myslím že by sis měl z webu MySQL stáhnout knihovnu na připojování z .NETu.

EDIT: Jsem slepej no :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.86.140.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
26. 5. 2009   #4
-
0
-

Vždyť on se nechce připojit k MySQL, ale k MSSQL, jehož podporu má už .NET v sobě.

To Misiak : Podívej se na MSDN na třídu System.Data.SqlClient.SqlConnection, díky ní se celkem snadno připojít k databázi v kódu pomocí connection stringu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
26. 5. 2009   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.246.–
Misiak0
Návštěvník
27. 5. 2009   #6
-
0
-

To Chrasty : jj to chapem ale v kode mi moc nepozu ulozene parametre, ked ich budem potrebovat menit(menit nazvy serverov a mena a hesla) velmi ma prekvapilo ze mi visual studio neponuklo moznost pripojit sa cez managera ani vytvorenie externeho configuraku. tak neveim ci mam spatnu verziu alebo co.... co som pouzival Microsoft visual web developer 2008 express tak tam to slo v pohode.

cim vznika dalsi dotaz: ako vytvorit externy configurak s vo VS 2008 express?

dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.168.–
Misiak0
Návštěvník
27. 5. 2009   #7
-
0
-

To Demon : tento sposob ti ponukne pripojenie len na databaze typu sql compact.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.168.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 70 hostů

Podobná vlákna

Connect — založil SKEROSS

Connect — založil ujcok

Database designer — založil don_Dominique

[DATABASE APP] — založil Gog

Database Language — založil Zed_1

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý