Skinfile vs. CSS atribut Borderpadding – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Skinfile vs. CSS atribut Borderpadding – .NET – Fórum – Programujte.comSkinfile vs. CSS atribut Borderpadding – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
czBartolomej
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
10. 6. 2009   #1
-
0
-

Zdravím,

potýkám se s takovým problémem:

jak zapsat v CSS stylu atribut borderpadding z tagu <asp:login>, který mám zapsaný ve skinfilu

<asp:Login runat="server" CSSClass="login_form"

TitleText="Přihlášení"
UserNameLabelText="Jméno: "
PasswordLabelText="Heslo: "
RememberMeText="Zapamatovat pro příště"
FailureText="Zadali jste špatné jméno nebo heslo. Zkontrolujte údaje a zkuste to ještě jednou."
LoginButtonText="Přihlásit se"
BorderPadding="4"
>

</asp:login>

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
Reklama
Reklama
czBartolomej
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
11. 6. 2009   #2
-
0
-

Nikdo nic? Neexistuje tedy možnost jak borderpadding zapsat CSS stylama?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
dannyk0
Věrný člen
11. 6. 2009   #3
-
0
-

Se zkus podivat, jak se ti vygeneruje vysledna stranka.Tam by to CSS melo byt videt.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
11. 6. 2009   #4
-
0
-

Čistě úvahou: Ve výchozí konfiguraci je výsledkem těchto prvků nějaká tabulka, takže to bude buď padding v CSS a nebo cellpadding/cellspacing u tabulky.

PS: Takováhle urgence není dobrá, až někdo odpoví, tak prostě odpoví.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 145 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý