Co dal? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Co dal? – C / C++ – Fórum – Programujte.comCo dal? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

bbtrash0
Stálý člen
27. 2. 2006   #1
-
0
-

Nevim co se m?m u?it d?l :(
Na v?b?r m?m:
OpenGL
win API
a nevim co zvolit prosim poradte co mam delat dal napiste vase tipy rady zkusenosti .....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
Adam Streck0
Stálý člen
27. 2. 2006   #2
-
0
-

bbtrash napsal:

Nevim co se mám učit dál :(
Na výběr mám:
OpenGL
win API
a nevim co zvolit prosim poradte co mam delat dal napiste vase tipy rady zkusenosti .....


Dál prohlížet internet a hledat info - tvůj výběr se mi zdá žalostně omezen - DirectX, SDL, CleanLIB.....
Jako radu ti dávám, ptej se strejdy Googla. Ale kdyby mi tohle dal někdo na výběr, tak se asi vrhnu na http://nehe.ceskehry.cz/.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
27. 2. 2006   #3
-
0
-

Nevim co by ti bylo nejužitečnější, ale 100% bych doporučoval OpenGl.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Peter D.0
Expert
28. 2. 2006   #4
-
0
-

Na vyber je toho veela.
Win api - pekne no strasne zlozite a zdlhave okénka pod Windows
SDL - Multiplatformove dobrodružství :ok: - k tomu sa po kratkom case pripji ogl a podla mna najlepsi sposob ako dalej
D3D - o tom vela neviem ale pocul som ze je dobre zacat s ogl a mat nejake skusensti
------------------
win api a SDL su (technologie) ako vytvorit "okno".
D3D a OGL - vykreslovacie metody
------------------
:cigo:
------------------
tak ci tak po case zistis ze sa treba este stale venovat konzole :pila: :pila: :pila:
takto to chapem ja

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Kamil Sk?la0
Návštěvník
28. 2. 2006   #5
-
0
-

No teda, nejdriv by kolega mel vedet co chce dal delat, jestli obecne aplikace, nebo se zamerovat vyvoj grafiky ci her.
Uprimne SDL mu bude pri vyvoji textovyho editoru dost k h....!
A API neni zas tak slozity a zdlouhavy. Proto existuou hlavicky a sablony abych to vsechno nemusel delat znova a znova:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz chces nahoru, musis dolu :-) dchub://allhub.net
bbtrash0
Stálý člen
1. 3. 2006   #6
-
0
-

mno ani hry nehci delat chci delat proste aplikace se skoro zadnou grafikou ovsem lepsi nez je konsole a api se mi zda taky min kratky chvili trva nez clovek napise otevreni okna v sdl :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
Kamil Sk?la0
Návštěvník
2. 3. 2006   #7
-
0
-

tak ted nevim, jak mam tvou odpoved chapat :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz chces nahoru, musis dolu :-) dchub://allhub.net
bbtrash0
Stálý člen
3. 3. 2006   #8
-
0
-

oki tak to chapej tak ze chci neco podobnyho jako konsole akorat v okne :)
a aby to nebylo moc zdlouhavy

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Příspěvek nebyl psán Češtinou !
Matěj Pácha0
Super člen
3. 3. 2006   #9
-
0
-

Taky bych chtěl. Každejch 14 dní píšu jeden simulační program a už mě nebaví to spouštět v konzoli, ale na okna (WinAPI) není čas...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Kamil Skála0
Návštěvník
5. 3. 2006   #10
-
0
-

?Mno jak sem uz psal, API kdyz se naucis tak to neni nic nak zdlouhavyho a zaklady jazyka v consoli si se taky nenaucil za hodinu. No ale jink, bud si sahnete po Delphi nebo jinym G4 prostredi a nebo po .NET :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Kdyz chces nahoru, musis dolu :-) dchub://allhub.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Co dál — založil Quimby

Co dal? — založil matesz

REINSTAL A CO DAL.... — založil Libre

Maturita ... A co dál ? — založil mephi

Kam dál ? — založil Hunty

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý