Masterpage v ASP.NET – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Masterpage v ASP.NET – .NET – Fórum – Programujte.comMasterpage v ASP.NET – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Avalon
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
6. 8. 2009   #1
-
0
-

Ahoj, mám dotaz ohledně Masterpage v ASP.NET. Netuším jak použít externí stylování na jednotlivé stránky.

Pokud mám link pro externí styl v Masterpage, pro Masterpage styl funguje, ale pro jednotlivé stránky neexistuje a do jednotlivé stránky vložit link nemůžu.

Dalším problémem je samotná masterpage, pokud na ni navážu stránku, která je v jiné složce než sty.css, potom třeba obrázky ze style.css nebudou mít správnou adresu.
Jednoduché řešení je, nestylovat jednotlyvé stránky :). Děkuji za vaše moudré rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
6. 8. 2009   #2
-
0
-

Muzes zkusit pouzit Themes, to je vicemene zalozene na CSS a daji se tam linkovat.

Jinak muzes na kazdou stranku pouzit dodatecne styly, akorat si das do Headeru novy ContentPlace (nebe tak nejak se to jmenuje, nejsem si tedka jisty) a budes mu na kazde strance menit Content (v nem bude link na potrebny styl).

A co se tyka tech cest, no chce si to navrhnout nejakou logickou strukturu a pak relativne odkazovat, ja s tim problem nemel.

Chtelo by to treba ukazat zdrojaky te masterpage, page a .css a kouknout se, v cem je problem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý