Eclipse a exe... – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Eclipse a exe... – Java – Fórum – Programujte.comEclipse a exe... – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
froo+0
Newbie
30. 9. 2006   #1
-
0
-

Chci se zeptet ohledně tadytoho IDE jestli v nám jdou vytvářet klasické win *.exe soubory... vim že přídu o přenositelnost mezi systémy, ale pro ryze "zatvrzelé" woknaře je to nejschůdnější varianta...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Alan0
Věrný člen
30. 9. 2006   #2
-
0
-

Nejde. Co vim tak z Java prekladacu to umi jenom JBuilder od Borlandu, kterej je ale komerecni. Musis si proto najit nejakej programek, kterej ti prevede z *.class do *.exe . Zkus zadat do google Java2exe ..

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
froo+0
Newbie
30. 9. 2006   #3
-
0
-

Copak to m?m... menuje se to exe4j a p?ev?d? to class do *.exe nebo sp?? m? to p?ev?d?t... e?t? sem to s tim ??k moc nevychytal a p?eveden? soubory sou ??k trochu nespustiteln?, no ale to je jedno! Jen m? zaj?malo jestli to de v mym obl?benym IDE... :error:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Podobná vlákna

Eclipse — založil Yety

Eclipse c++11 — založil vitamin

Eclipse ve windows XP — založil Redby

Spustastnie tried v Eclipse — založil Pater

Debugovanie v Eclipse — založil Eclipsak

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý