[C#] Webovy chat v programu... – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

[C#] Webovy chat v programu... – .NET – Fórum – Programujte.com[C#] Webovy chat v programu... – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
gledy
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
25. 9. 2009   #1
-
0
-

Zdravim,

mam web a na nem includovanej svuj PHP Chat.. muzu se zeptat jak jej vlozit do programu ? Chci udelat okno a v nem akorat ten chat co mam na webu, nic vic :)

Predem dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
Reklama
Reklama
25. 9. 2009   #2
-
0
-

To gledy : No asi budeš potřebovat WebBrowser.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
gledy
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
25. 9. 2009   #3
-
0
-

myslel jsem si to :) mam to udelat jako kdyz jsem si tam daval Windows Media Player, tzn ze si to nastavil ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
gledy
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
25. 9. 2009   #4
-
0
-

uz to mam, diky moc :)

[VYRESENO]

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
gledy
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
25. 9. 2009   #5
-
0
-

a jetse jsem zapomnel :D slo by nejak udelat, kdyz mam to okno na liste, aby pri prichozi zprave zaclo na te liste blikat ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
gledy
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
25. 9. 2009   #6
-
0
-

nebo aspon nejake zvukove upozorneni

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.48.–
25. 9. 2009   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
SeraphCZ0
Stálý člen
26. 9. 2009   #8
-
0
-

a ted trochu OT: kdyz bych mel ten Chat napsanej v ASP.NET tak by se to dalo resit pres webservices?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.197.–
26. 9. 2009   #9
-
0
-

To SeraphCZ : Pokud to postavíš na WebServices, tak je dost jedno, jestli to je ASP.NET, PHP nebo něco jinýho.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 36 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý