Aplikace ve VS – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Aplikace ve VS – C / C++ – Fórum – Programujte.comAplikace ve VS – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
kuba
~ Anonymní uživatel
58 příspěvků
26. 9. 2009   #1
-
0
-

Ahojte,

chtel bych se jen zeptat zacinam s c++ a chtel bych pouzit k vyvoji VS ale kdyz napisu tento kod:

#include<iostream>

using namespace std;

int main()
{
cout << "Ahoj svete.\n" << endl;
return 0;
}

tak se mi to ani neprelozi zatimco v Dev-c++ se to prelozi a program funguje. Muzete mi prosim porad jak VS nastavit pro nativni c++, kde budu chtit pouzivat jen WinAPI?

Dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.252.–
Reklama
Reklama
dannyk0
Věrný člen
26. 9. 2009   #2
-
0
-

Tenhle problem se tu uz resil xkrat. Projdi si forum. Vzhledem k tomu, ze si nenapsal chybu, tak tipuju, ze ti to rve na retezec Ahoj svete. Tak bych zkusil zmenit v nastaveni projektu znakovou sadu z unicode na multi-byte.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Tomb0
Duch
12. 10. 2009   #3
-
0
-

To kuba : Zkus nechat mezeru mezi #include <iostream> a pod to ještě přidej #include <iomanip>

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.200.48.–
Lordest0
Super člen
12. 10. 2009   #4
-
0
-

Tomb napsal:
To kuba : Zkus nechat mezeru mezi #include <iostream> a pod to ještě přidej #include <iomanip>



tak to musi byt pekne zly kompilator.. ked bere do uvahy medzery...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.242.–
A-dy0
Návštěvník
13. 10. 2009   #5
-
0
-

No mne to ide normalne prelozit . Ak chces daj si do vyhladavacu na youtube.com Visual Studio ten model ktory pouzivas a daj hladat . Tam ti najde niake tutorialy . A podla nich pracuj .

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.105.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 147 hostů

Podobná vlákna

Aplikace z c++ — založil ovens

Aplikace — založil ETNyx

Vícevláknová aplikace — založil peace36

Serverová aplikace — založil API

Aplikace v pythonu — založil PALMEXMAN

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý