Input – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Input – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comInput – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

homelin0
Newbie
27. 9. 2009   #1
-
0
-

Čaute!
zrovna jsem si sprovoznil komentáře pod článkem, ale pořád tam byla jedna chyba s opakovaným odesíláním komentářů(třeba když dám aktualizovat tak to zapsalo příspěvek znovu).No spálil jsem nějakých pár Kcal na výživu mozku a vualáá přišel jsem na spůsob jak to spravit.

<tr><th>*Jméno: </th><td><input type="text" name="jmeno" maxlength="25"></td></tr>

<tr><th>E-mail: </th><td><input type="text" name="email" maxlength="25"> [nepovinné]</td></tr>
<tr><th>Web: </th><td><input type="text" name="web" value="http://" maxlength="30"> [nepovinné]</td></tr>
<tr><th>*Zpráva: </th><td><textarea cols="60" rows="5" name="zprava"></textarea></td></tr>
<tr><th></th><td><input type="submit" value="odeslat"></td></tr>
toto je výstupní část toho scriptu. A potřebuju upravit poslední řádek(<tr><th></th><td><input type="submit" value="odeslat"></td></tr>) tak aby: když se na to klikne tak to zapíše do souboru příspěvek(to tam již je ale vi to nevidíte) a přesměruje to na nějakou stránku(páč jsem zjistil že když dám aktualizovat tak to zapíše znovu ale když tu stránku načtu znovu tak to již nezapíše ). Byl bych velmi vděčný kdybyste mi poslali upravený ten poslední řádek. Rovnou se omlouvám páč začínám a fak nemůžu najít tag který by tohle udělal. Předem díkec!

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Když ti něco nejde vem si nato větší kladivo!
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
27. 9. 2009   #2
-
0
-

ja pouzivam presmerovani pomoci hlavicek... muzes dat redirect i na ten samej script..
hledej pod pojmem headers

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
homelin0
Newbie
27. 9. 2009   #3
-
0
-

jj dik ale hodně to spěchá nemohl by si mě ten kuset zdrojaku sem šupnut?? fakt to spěchá dikec.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Když ti něco nejde vem si nato větší kladivo!
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
27. 9. 2009   #4
-
0
-

proste header("redirect: http://stranka.cz/index.php");
napriklad..
pokud ti to bude hlasit ze uz jsou data poslany tak na zacatek ob_start() a na konec scritpu ob_end_flush();

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
homelin0
Newbie
27. 9. 2009   #5
-
0
-

j dik ale trochu sme se spletly asi. Já mám ten výstup v HTML ne v PHP a ono to de dostat jenom do PHP a kdybych to chtěl ocejchovat už v základním scriptu na stránce tak to nejde není tam místo kam to nacpat já to totiž nemám přes DB.
Takže potřebuju nějaký tag abych doplnil tohle

<tr><th></th><td><input type="submit" value="odeslat"></td></tr>
tak aby mě to ještě odkazovalo na nějakou stránku.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Když ti něco nejde vem si nato větší kladivo!
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
27. 9. 2009   #6
-
0
-

To homelin : tak procti parametry <form >

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
homelin0
Newbie
27. 9. 2009   #7
-
0
-

jj dunato dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Když ti něco nejde vem si nato větší kladivo!
homelin0
Newbie
27. 9. 2009   #8
-
0
-

ok takže už mi to funguje nicméně jsem zjistil že jsou prohlížeče líné :smile3: když to odkazuju na stejnou stránku tak se ani neobtěžují ji znovu načíst :D. takže to odkazuju na další stránku a tam je přímí odkaz z5 na onu stránku s komentářema.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Když ti něco nejde vem si nato větší kladivo!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Input a input type — založil

Input v Js — založil milanmichal

Input — založil zelenac1

Input — založil jankohraskosss

Problés input — založil tomáš polz

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý