Aký a kde hosting a doménu? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Aký a kde hosting a doménu? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comAký a kde hosting a doménu? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

yterbium0
Stálý člen
19. 10. 2009   #1
-
0
-

zdravím,

nikdy som zaital nerobil taký večší projekt, ale dajme tomu , už by som chcel mať stránku že www.yterbium.sk
(stránku ale vytvorenú mám, len ju musím nejako dať na server atd...)

čo mám spraviť aby som to spojazdnil? S ktorými "firmami" máte SKVELE skúsenosti?

Vopred díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.161.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
19. 10. 2009   #2
-
0
-

Zavítat na stránky jakéhokoliv registrátora domén popř. hostingu, ověřit volnou doménu, vybrat si správný program za dobrou cenu a vyplnit formulář... Zaplatit, nahrát soubory na FTP a ukázat nám výsledek :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.9.–
pawlik0
Grafoman
19. 10. 2009   #3
-
0
-

Kobi: On se ptá na firmy.
yterbium:

Domény: Subreg
Hosting:

Stronghost.cz (servery se teď přesunují, už tj asi něco jiného, než to bývalo - admin byl Plasmo)
Gigaserver nedoporučuju, Kapusta.cz jen pro menší projekty, a pak máš možnost zahraničí jako Hostgator apod.

Firem je hodně, teď si jen vybrat:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
19. 10. 2009   #4
-
0
-

To pawlik :

čo mám spraviť aby som to spojazdnil?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.9.–
pawlik0
Grafoman
19. 10. 2009   #5
-
0
-

To Kobi :

S ktorými "firmami" máte SKVELE skúsenosti?



(počítám, že tuší cca o co jde a primárně ho zajímají zkušenosti s jednotlivými firmami poskytující hosting/ registraci domén)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
yterbium0
Stálý člen
19. 10. 2009   #6
-
0
-

ešte som si nikdy nespravil takto vlastnú stránku, len na študentský server keď tak...

takže obe odpovede mi prišli vhod :-)

Ale ešte by som rád zopár odporúčaní , aké skúsenosti a tak pod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.161.–
Zdeny
~ Korektor
0
Grafoman
26. 11. 2009   #7
-
0
-

Osobně doporučuji:

Domény: subreg.cz
Hosting: savana.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.13.–
www.devtea.cz | zdenekvecera.cz | @ZdenekVecera
Redaktor Programujte.com a Živě.cz
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
26. 11. 2009   #8
-
0
-

U PHP hostingu mám dobré zkušenosti se Savanou, u ASP.NET zase s QSH.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
dannyk0
Věrný člen
26. 11. 2009   #9
-
0
-

Pro PHP => Flyweb a pro ASP.NET => Aspone

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.97.–
Jedu v c++,c#,assembler,ASP.NET,PHP,databaze,bezpecnost softwaru[br] -----------------------------------------------------------[br] Muj blog o programovani,hudbe a vsem moznem,co najdu na netu :) [br] http://dannyk.aspone.cz[br] -----------------------------------------------------------[br] Na foru mam nejake prispevky pod nickem Master,tak jen pro upresneni :)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Navrh na domenu — založil marioff

Predám doménu — založil Anonymní

Predám doménu webstudio4u.eu — založil Tocimanko

Aky tablet — založil DuDo

Aký linux??? — založil Johny

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý