Dulezite!pls pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dulezite!pls pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.comDulezite!pls pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Olda
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
4. 11. 2009   #1
-
0
-

Nevite nekdo jak udelat program,ktery vam pokazde,kdyz tam date nejaky retezec poprehazuje pismena.Takze kdyz tam date treba ahoj vypise to hajo?budu rad za kazdou odpoved.Diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.228.–
Reklama
Reklama
Amertak
~ Anonymní uživatel
112 příspěvků
4. 11. 2009   #2
-
0
-

Další, úplně zbytečný topic podle mě. Mohl bys třeba nadhodit jazyk atd.. ne hned udělejte mi to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.251.245.–
Olda
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
4. 11. 2009   #3
-
0
-

To Amertak : ja nepisu aby mi to nekdo udelal jen potrebuju radu co se tyka c++.Proste jak na to,aby byla pismena poprehazovane vis?:-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.228.–
yaqwsx+9
Posthunter
4. 11. 2009   #4
-
0
-

To Amertak : Je to v sekci C/C++, takže je to myslím celkem jasné.
To Olda : Načíst do nějakého kontejneru (zde záleží na efektivnosti, pro krátké texty, popř. slova satčí i string), odtud náhodně vybrat písmeno (pomocí funkce rand) a uložit nového kontejnerua ze starého smazat(popř. si dělat indexy a použitých písmeneh)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.72.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Olda
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
4. 11. 2009   #5
-
0
-

To yaqwsx : Jo díky.Tohle mi je jasný,ale nikdy si nejsem jistý jak ta celá funkce má vypadat bo mi moc funkce nejdou:-(S číslama jo,ale s řetězcama moc ne:-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.228.–
yaqwsx+9
Posthunter
4. 11. 2009   #6
-
0
-

To Olda : Tak aspoň něco zkus. Nikdo za tebe nebude dělat kód od nuly, pouze ti pomůže najít chybu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.72.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
KIIV+42
God of flame
4. 11. 2009   #7
-
0
-

jako kdyby retezec nebyl jen hromada znaku ... jediny co musis je zjistit delku a vypsat si znak po znaku od posledniho pismene po prvni.. a ze sem lidumil tak ti to za 500 predem na ucet udelam

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
4. 11. 2009   #8
-
0
-

udělám ti to za 400,- xD

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
KIIV+42
God of flame
4. 11. 2009   #9
-
0
-

no dobre udelam to za 399 kc a 100haliru

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 89 hostů

Podobná vlákna

Pls, pomoc — založil Ondřej Šplíchal

PLS potrebujem pomoc :) — založil igor

Pls pomoc s hledanim chyby — založil Anonymní uživatel

POmoc s assembler 8080 pls — založil firinko

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý