Zdravím všechny příznivce tohoto programu, chtěl bych vědět, kolik lidí by bylo pro, abych začal psát tutoriál / články o modelování scén, předmětů, postav, zbraní, atp.
Vše by bylo v 3DS Max 2009 (popř. 2010).
Kolik příznivců tu mám?
Fórum › 3D Studio MAX
Tutoriál/články - modelování
wise napsal:
Zdravím všechny příznivce tohoto programu, chtěl bych vědět, kolik lidí by bylo pro, abych začal psát tutoriál / články o modelování scén, předmětů, postav, zbraní, atp.
Kolik příznivců tu mám?
Bol by som velmi rad keby spravis ten tutorial . Mam 3Ds Max 2010 a niak v tom neviem robit takze by som to ocenil :-) Budem prvy co ti to bude citat :-))
milkomax napsal:
No keď ma naseres :-D :-Dtak sa dam na robenie tutorialou a dam to sem :-D ake mate zelanie ? video tutorial alebo klasicke na webe hodene obrázky
No yooo konecne spravi niekto tutorial a mozem sa ucit :-) Ja by som bol skvor za video . Aspon by som nemusel citat a lepsie sa mi uci aj s videa keby vsetko robim podla videa :-) A ak mozes tak to sprav na 3Ds 2010 :-) Nech to je co najnovsie .
A este len kolko asi tak odhadujes ze ti to bude trvat ?
Ja jsem tez pro 3DS Max 2009 ;) "Hlavně mapování, hlavně mapování :)"
wise napsal:
Kolik příznivců tu mám?
caw bylo by to velmi užitečné a určitě byses setkal s velkym ohlasem pokud bys začal dělat nějaké ty tutorialy! ja jsem určitě pro a rad se něco přiučim :)
Môžem spraviť mali tutorial ako spraviť vodnú fajku (Shisha) od modelovania as po nasvietenie a render.Ak mate záujem stačí len napisat ano a ja sa pustím do toho...A ak mate nejaké špeciálne želanie tak aj to beriem...
#14 milkomax
Tak šup! O článek by byl určitě zájem. S články se probere i tato sekce zpět k životu + pokud bys chtěl se můžeš stát moderátorem a pomoci diskuzi oživnout.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Určitě by to nebylo od věci...jen se chci zeptat jestli by to nemohlo být v novější verzi :). Díky
Co uděláš v 2009 uděláš taktéž v 2010 a novějších, takže verzi 3ds Maxu bych moc neřešil :)
Jinak tutoriály řada lidí jistě přivítá (je jich v současné domě málo). Já Maxe neotevřel ani nepamatuju, naposled jsem něco dělal v Cinemě.
velmi zajímavé by mohlo být něco jako Google Cow nebo Google Body:
#1 wise
tutorial na 3ds max by se urcite hodil, ona jen komunita zacatecniku a nekoho kdo s nimy chce resit jejich problemy se hodi ale tutorialu jak vymodelovat fajfku nebo jak vymodelovat lampicku je na netu plno a takovy uz asi neni treba, spis by to chtelo neco kompletnejsiho, nejaky serial ktery by sel od zacatku- nastaveni maxe, modelovani, texturovani, renderovani...
prave riesim niečo take. sice to bude vodna fajka ale bude to kompletna scena od modelovania,texturovania,tvorba vlastnich materialou,nasvietenia cez render a postprodukciu. Može byt ???
a môźem to dat na casty ak chcete a mozem stoho urobit rovno videotutorial čo je podla mna ovela lachsie ako pisani
Tu je mala ukažka toho co robim na tutorial.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa

Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Modelování — založil Michal
Modelovani automatu — založil Gadael
Objektové modelování — založil Anubis
Modelování, vizualizace domu — založil miramj