Jak zjistit minulou stránku. – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak zjistit minulou stránku. – PHP – Fórum – Programujte.comJak zjistit minulou stránku. – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
homelin0
Newbie
1. 12. 2009   #1
-
0
-

Custe,
Sem tu zas fantomas :D a resim mali problemecek. Potrebuju napsat script který zjistí stránku předtím a uloží ji do funkce. No s history.back() mě nic neosvítilo, a nevim jaké zadat klíčové slovo do googlu. Kdybyste prosím někdo mohli sem něco napsat nebo hodit užitečný link předem díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Když ti něco nejde vem si nato větší kladivo!
Reklama
Reklama
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
1. 12. 2009   #2
-
0
-

jedině přes referer. ale ten může být zakázaný, takže na něj nespoléhat!

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.27.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
homelin0
Newbie
1. 12. 2009   #3
-
0
-

no nevim vyskouším. já mám právě script na diskusi pod článkem a když odešle příspěvek tak je to v poho ale když stránku zaktualizuje tak se tam objeví 2x ten příspěvek. ale když pudeš na jinou stránku a pak se vrátíš tak už jeto v poho a tak sem chtěl přidělat k tlačítku OK odkaz na další stránku se scriptem který by ho vrátil spátky. nevíš jak by ten script šel napsat jinak?? dikec!

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Když ti něco nejde vem si nato větší kladivo!
KIIV+42
God of flame
1. 12. 2009   #4
-
0
-

To homelin : pro pridavani prispevku jsem pouzival redirect.. ulozis do databaze a hodis redirect na samo sebe.. post data se ale znovu neposlou a nejde se ani vratit pomoci zpet

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
xcb
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
1. 12. 2009   #5
-
0
-

To ze kdyz odesles prispevek (nebo cokoliv) metodou POST a pak chces stranku zaktualizovat, tak se te prohlizec zepta jestli chces znovu odeslat POST data, ze? No a kdyz das ok, tak se znovu odeslou, to znamena ze se ti do ty diskuze zapise uplne znova ten samej text.

Akorat me nenapada, proc by si chtel stranku hnedka refreshovat?

Ale jestli skutecne chces, tak zrejme nejjednodussi je udelat po nejakym zapisu tech dat do db:
header("Location: nazevTyStranky.php");

Nahlásit jako SPAM
IP: 67.159.5.–
homelin0
Newbie
2. 12. 2009   #6
-
0
-

s DB by to bylo snadný to bych tu neotravoval ale já dělám stránky pro místní dům dětí a mláděže http://root.yc.cz (odkaz bude fungovat asi enom do pátku pak to de na jejich FTP)no a oni majů nějaký levný hosting bez podpory DB sotva sem z nich vymačkal PHP. Takže všecko řeším bez DB. Takže hledám způsob jak to vše udělat bez DB. mohl by někdo říct nějaký návrh jak to vyřešit bez pomoci DB?? dikec.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Když ti něco nejde vem si nato větší kladivo!
xcb
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
2. 12. 2009   #7
-
0
-

A co potrebujes vyresit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.95.113.–
homelin0
Newbie
2. 12. 2009   #8
-
0
-

No v podstate moji původní otázku, jak zjistit předchozí stánku a uložit ji do funkce. a nebo jak my napište script na diskusi pod článkem, která nebude dělat výše popsané chybi. dikec!

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Když ti něco nejde vem si nato větší kladivo!
marioff0
Expert
2. 12. 2009   #9
-
0
-

proste takto:

formular bude mat nastaveny action na iny subor kde sa vykona ulozenie prispevku do db, a nasledne presmerovanie spat na formular a prispevky:

Subor s prispevkami bude obsahovat formular:

<form action="uloz.php" method="post">

<input type="text" name="prispevok" />
<input type="submit" />
</form>


a vytvoris druhy subor napr. uloz.php kde sa ulozenie prispevku vykona a nasledne nato pouzijes:
header("Location: subor_s_prispevkami.php");


cize este raz: na stranke z prispevkami napises prispevok, odosles ho na INU adresu kde vykonas ulozenie a zmenou hlavicky (header()) dojde k presmerovaniu na prispevky, takyto sposob zabrani niekolkonasobnemu ulozeniu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

Jak zjistit IP adrsu PC — založil machis

Jak zjistit jmeno PC? — založil machis

Jak zjistit soubory — založil XRobotRobocop

Jak zjistit počet bitů? — založil oxidián

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý