[ C# ] Uplný začátečník - odkad naučit základ ?? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

[ C# ]  Uplný začátečník - odkad naučit základ ?? – .NET – Fórum – Programujte.com[ C# ] Uplný začátečník - odkad naučit základ ?? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

gatuso0
Stálý člen
28. 12. 2009   #1
-
0
-

Cau, mam prozbu docela bych se rad naucil C# muzu se zeptat jestly existuje nejaky internetovy zdroj (krom Google) kde bych nasel zakladni lekci programování v C# ? Nechce se mi kupovat kniha když nevím na 100% jestly me to pude :) všem predem díky ! ...


//Edit: tak sem nasel jeden OFFline serial

http://www.stahuj.centrum.cz/vyvojove_nastroje/delphi_a_c++/prirucky_a_navody/poznavame-c-a-microsoftnet/download/?g[hledano]=&g[oz]=1.1.13.574
;)


Pou.: Please nepište mi sem "Googlit neumis ?" atp. Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.37.–
HTML & CSS3 kodér na volné noze.
www.vlastimilfiser.cz
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
28. 12. 2009   #2
-
0
-

pokud sem si vsiml tak je tutorial i tady

taky by nebylo od veci psat "jestli" spravne ... oci mi z toho krvaci kdyz to musim cist

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
marioff0
Expert
28. 12. 2009   #3
-
0
-

aj mna rezu oci a to som Slovak... :D

sorry za OT

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.78.44.–
Škoda, že život sa nedá "sejvovať", tak že by som po zlom životnom rozhodnutí mohol začať odznova :([br] Lenivosť je matka pokroku.[br][br] http://cut.sk/ - odstrihni si dlhý link
KroYc0
Newbie
15. 2. 2010   #4
-
0
-

ahojte nevíte co je tohle za chybu....fatal error C1033:
nejde mi nic zkompilovat

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.188.–
KroYc0
Newbie
15. 2. 2010   #5
-
0
-

když jsem si stáhnul prográmek na tvorbu kodu v C, DEV-C++, a potřeboval bych vedět jak se vytvoří ten exe soubor, abych viděl výsledek. díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.188.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
15. 2. 2010   #6
-
0
-

myslim, že F9 je Compile + Run

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
15. 2. 2010   #7
-
0
-

Můžete mi říct jedinej rozumnej důvod, proč se v tomhle vláknu řeší několik nesouvisejících témat? A co tu dělá DEV C++? Jak to souvisí s .NETem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.85.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 29 hostů

Podobná vlákna

Uplny zacatecnik! - Retezeni textu v input — založil Přemek Lazecký

Uplny začiatok v C — založil tope

Úplný začátek v C++ — založil HonzaB99

Uplny binarny strom — založil devilfish

Úplný začátek v Javě — založil Danecek25

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý