Tabulka v CSS – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tabulka v CSS – CSS – Fórum – Programujte.comTabulka v CSS – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pietro620
Návštěvník
14. 1. 2010   #1
-
0
-

Mam jeden problem v mojej stranke, ze mam formatovat tabulku a bunky v CSS (kaskadove styly). Prosim Vas pomozte mi.
Tu je zdrojak:


<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../styly/styly.css">
</head>
<body class="cierna">

<div id="m">
<table align=right border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

<tr>
<td>
<a href=stranka2.htm class="menulink" target="ad">Hlavné zadanie</a></td>
</tr>
<tr>
<td height=20></td>
</tr>
<tr>
<td><a href=stranka3.htm class="menulink" target="ad">HDD - harddisk</a></td>
</tr>
<tr>
<td height=1></td>
</tr>
<tr>
<td><a href=stranka4.htm class="menulink" target="ad">IDE a SCSI</a></td>
</tr>
<tr>
<td height=1></td>
</tr>
<tr>
<td><a href=stranka7.htm class="menulink" target="ad">MBR</a></td>
</tr>
<tr>
<td height=1></td>
</tr>
<tr>
<td><a href=stranka6.htm class="menulink" target="ad">Súborové systémy</a></td>
</tr>
<tr>
<td height=1></td>
</tr>
<tr>
<td><a href=stranka5.htm class="menulink" target="ad">Rozdeľovanie disku</a></td>
</tr>
<tr>
<td height=1></td>
</tr>
<tr>
<td><a href=stranka8.htm class="menulink" target="ad">Multiboot</a></td>
</tr>
</table>
</div>
<br><br><br><br>
<div class="hodiny">
<script language="javascript">
var dnes = new Date();
var hodiny = dnes.getHours();
var minuty = dnes.getMinutes();
var sekundy = dnes.getSeconds()
var den = dnes.getDate();
var den_v_tyzdni = dnes.getDay();
var mesiac = dnes.getMonth();
var rok = dnes.getYear();
document.write('' + hodiny + ':' + minuty + ':' + sekundy +'<br>');
</script>        
</div>
</body>
</html>


Obrazok:

[URL=http://img214.imageshack.us/i/stranka.jpg/][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/3676/stranka.jpg[/IMG][/URL]

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.94.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
14. 1. 2010   #2
-
0
-

Proč používáš tabulky a ne ul seznam, který je na tvorbu menu jako dělaný?

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
14. 1. 2010   #3
-
0
-

V čem je problém? :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.25.–
pietro620
Návštěvník
14. 1. 2010   #4
-
0
-

ze mam tabulku a bunky formatovat v CSS (kaskadove styly)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.94.–
JJetmar0
Newbie
14. 1. 2010   #5
-
0
-

pietro62 napsal:
Tu je zdrojak: ...

Zdá se mi to nebo tam chybí ta nejdůležitější část?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.196.–
Pokus při vizualizaci čtvrté dimenze: vezměte bod, natáhněte jej v přímku, zatočte ji do tvaru kružnice, zkruťte ji v kouli a tu vrhněte do prostoru. - Albert Einsteins
Kobi
~ Moderátor
+1
Věrný člen
14. 1. 2010   #6
-
0
-

A podruhé se ptám v čem je problém? Neumíš CSS? Neumíš nalinkovat externí CSS soubor, nebo v čem?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
polonium0
Návštěvník
15. 1. 2010   #7
-
0
-

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../styly/styly.css">

toto te odkazuje na tvuj soubor s kaskadovymi styly takze uz to formatujes v css a podle kodu bych rekl ze je to des... Jestli opravdu chces poradit tak by bylo vhodne pouzit stranku jakpsatweb.cz www.jakpsatweb.cz je tam vse co potrebujes o html a css a dalsi strucny nahled i do xhtml, php a javascriptu. Vsechny hodnoty, ktere muzes pouzit v css a html jsou abecedne serazeny a vse je perfektne popsano i co se tyce podpory v prohlizecich.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.159.–
pietro620
Návštěvník
15. 1. 2010   #8
-
0
-

To Kobi :

Musim formatovat tabulku a bunku v CSS. CSS mam v externom adresari styly a subor styly.css Prosim Ta pomoz mi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.94.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
22. 1. 2010   #9
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
w3m0
Grafoman
22. 1. 2010   #10
-
0
-

pietro62: V tvých zprávách se nevyskytuje žádný otazník, a tak většina inteligentních lidí na fóru usoudila, že si sem jdeš jen vypovídat srdíčko. Nauč se ptát.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
Yety0
Stálý člen
23. 1. 2010   #11
-
0
-

Řekl by, že jakpsatweb.cz by byla asi optimální volba......

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.72.–
Kapitán A. J. Rimmer vesmírný dobrodruh
20. 2. 2010   #12
-
0
-

tabulku muzes pres CSS formatovat uplne stejne jako formatujes cokoliv jinyho na strance (table tr {margin: 5px 0 5px 0;} pokud chces formatovat jen urcite radky/sloupce/bunky, budes jim muset priradit id/class

pokud chces vedet cokoliv jinyho, odpovez na otazku "V cem je problem?"

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.212.29.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Tabulka — založil Jakub Vojáček

Tabulka — založil Karel

Tabulka — založil Bluefirec

Tabulka — založil Karel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý