Pristup k druhemu formularu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pristup k druhemu formularu – .NET – Fórum – Programujte.comPristup k druhemu formularu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Eversmann0
Návštěvník
28. 1. 2010   #1
-
0
-

neviem ako pristupovat k druhemu formularu, ktory chcem aby modalny.
Pri nemodalnom formulari mi vykreslovanie funguje, tak neviem, kde je problem. Diky za radu

Form1 X = new Form1();

X.ShowDialog();

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.158.–
Reklama
Reklama
31. 1. 2010   #2
-
0
-

To Eversmann : Pokial je dialog modalny, beh programu sa ako keby zastavi, resp. vsetko synchronizovane sa odohrava vovnutri modalneho formaluara. Ak chces mat zobrazene dva modalne formulare, musis pouzit dve vlakna, ale vtedy zas nemozes manipulovat objekty. Skus pouzit BackgorundWorker na otvorenie druheho okna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.21.–
Eversmann0
Návštěvník
1. 2. 2010   #3
-
0
-

To DusanDusan : V prvom formulari nastavim parametre druheho formulara, po jeho zobrazeni by som chcel zabazpecit, aby uzivatel nemal pristup k prvemu formularu, kym nezatvori druhy formular, nevies mi poradit? inac ten backgroundWorker mi vazne nic nehovori, tak netusim ako. diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.156.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
2. 2. 2010   #4
-
0
-

To je přece princip modálních dialogů. Když z prvního formuláře/dialogu zobrazíš druhý modální dialog, tak k tomu prvnímu se nedostaneš dokud nezavřeš ten druhý.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Eversmann0
Návštěvník
3. 2. 2010   #5
-
0
-

To liborb : ja viem, ale ked ho zobrazim ako modalny, tak sa mi neda nan nic vykreslovat, to je problem co riesim. diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.156.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

Podobná vlákna

OVladání formulářů? — založil DjHard

Propojení formulářů — založil razzo7335

Odesilani formularu — založil Ondřej Karanský

Z formularu na stranku — založil Michal

Data z formulářů (C#) — založil khubajsn

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý